LS2 FF900 Valiant 2

LS2 FF900 Valiant 2 is de opvolger van zijn populaire voorganger LS2 FF399 Valiant, maar met zichtbare verbeteringen. De LS2 FF900 Valiant 2 heeft een verbetert kinbak-mechanisme én ze hebben de ventilatie aangepakt. Bij deze systeemhelm kan de kinbak volledig (180 graden) naar achteren worden gedaan, hierdoor kan je de helm ook als jethelm dragen.

Over de LS2 FF900 Valiant 2

De LS2 FF900 Valiant 2 is een veelzijdige systeemhelm die je de mogelijkheid biedt om de kinbak volledig (180 graden) naar achteren te klappen, waardoor je de helm ook als jethelm kunt dragen. Deze helm heeft een dubbele homologatie P/J, wat betekent dat je er zowel gesloten (integraal) als open (jet) mee kunt rijden. De helm is opgebouwd uit KPA "Kinetic Polymer Alloy", een speciale mix van polycarbonaat en thermoplastisch materiaal dat zorgt voor optimale bescherming. De comfortabele binnenvoering is gemaakt van materiaal met een uitstekend vochtabsorberend vermogen, waardoor de voering snel droogt en beter ventileert. Bovendien is de voering uitneembaar en wasbaar.

Het vizier van de LS2 FF900 Valiant 2 is gemaakt van hoogwaardig 3D optisch correct polycarbonaat van "A klasse", wat zorgt voor een hoge impactbestendigheid, minimale vervorming en maximale helderheid. Het vizier is ook voorbereid voor een pinlock, die meegeleverd wordt. De ventilatieopeningen aan de voor- en bovenkant van de helm, in combinatie met de luchtdoorlatende EPS-voering en de extractoren aan de achterkant, zorgen voor een optimale luchtstroom. Hierdoor blijft het aangenaam rijden, zelfs als de zon volop schijnt! Daarnaast is de helm uitgerust met een zonnevizier.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen