HJC RPHA 71

De HJC RPHA 71 is een integraalhelm die geschikt is voor zowel touring als sportief rijden. De helm is gemaakt van een mix van materialen, waaronder carbon en glasvezel, waardoor hij licht van gewicht is en toch sterk en veilig. De HJC RPHA 71 is beschikbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor je de helm kunt kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over de HJC RPHA 71

De HJC RPHA 71 is gemaakt van een mix van materialen, waaronder carbon en glasvezel. Hierdoor is de helm licht van gewicht en toch sterk en veilig. Dit maakt het gemakkelijk om de helm voor langere tijd te dragen, zonder dat het te zwaar wordt voor de nek.

De binnenvoering van de HJC RPHA 71 is gemaakt van een antibacterieel en vochtafvoerend materiaal, waardoor de helm comfortabel blijft, zelfs tijdens lange ritten. De helm heeft een zonnevizier dat op verschillende hoogtes kan worden ingesteld, zodat je altijd optimaal beschermd bent tegen de zon. Het Pinlock-vizier zorgt ervoor dat het vizier niet beslaat tijdens het rijden. Dankzij diverse ventilatieopeningen in de helm, heb je altijd een goede luchtstroom en blijft je hoofd koel.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen