HJC RPHA 1

Bij het zien van de HJC RPHA 1 krijg je spontaan zin om op je motor te kruipen en in volle snelheid over het circuit te vliegen. De helm is van hetzelfde model dat wordt gebruikt bij de MotoGP, maar is ook geschikt voor normaal straatgebruik. Ontdek direct de collectie.

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De opbouw van de HJC RPHA 1

De buitenschaal van de HJC RPHA 1 is opgebouwd uit PIM+ een combinatie van carbon en glasvezel. Deze combinatie is schokbestendig, wat bijdraagt aan de comfort van deze helm. Deze helm heeft een FIM racing homologatie en is uiteraard ECE 22.06 gecertificeerd. Om de aerodynamica te optimaliseren is deze helm voorzien van een achterspoiler. De helm wordt gesloten met een dubbel-D sluiting.

Deze helm is voorzien van een Silvercool antibacteriële binnenvoering, welke sneldrogend is en tevens vocht afvoerend werkt. Daarnaast is de voering volledig uitneem- en wasbaar. De wangkussens zijn voorzien van het emergency systeem, hiermee kunnen de wangkussens snel uit de helm worden getrokken, mocht dit nodig zijn. Ook is deze geschikt voor brildragers middels de uitsparingen in de voering.

Ventilatie van de RPHA 1

Middels het ACS ventilatiesysteem en de ventilatiekanalen in de voering creëer je een continue luchtstroming. De HJC RPHA 1 heeft een ventilatieopening op de kin, 3 ventilatieopeningen op de bovenzijde van de helm en heeft een luchtuitlaat aan de achterzijde.

Het vizer van de RPHA 1

Het heldere vizier welke standaard wordt meegeleverd (meerdere kleuren optioneel te bestellen) heeft een anti-kras coating en is tear-off voorbereid. Ook wordt deze helm geleverd met een Pinlock 120, wat het condenseren tegen gaat. Het vizier wordt gesloten met een dubbele vergrendeling, waardoor je niet verrast zal worden met een vizier die spontaan open gaat.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen