HJC C80

De HJC C80 is een helm die het beste samenbrengt van 2 werelden. De helm is perfecte om op de straat te gebruiken, maar staat ook zeker zijn mannetje off road. Door het makkelijk te verwijderen zonnescherm kun dat je de helm in verschillende omstandigheden gebruiken.

Over de HJC C80

De HJC C80 heeft een geavanceerd polycarbonaat buitenschaal. De helm onderscheidt zich door het lage gewicht en goede pasvorm ontwikkeld met de nieuwste CAD ontwerp technologie. Om te zorgen voor een optimaal zicht heeft de HJC C80 een extra groot vizier. Maar deze kan je ook in een handomdraai verwijderen als je liever zonder vizier rijdt. Bijvoorbeeld met een gogglesbril.

De HJC C80 heeft een easy-to-use kinbak mechanisme welke speciaal is ontworpen om makkelijk te openen met een handschoen aan. Ook het geïntegreerde zonnevizier is makkelijk te bedienen en beschermd je ogen ook goed tegen schittering van de zon.

Uitstekende koeling met de HJC C80

Om ervoor te zorgen dat de helm goed geventileerd blijft, heeft de HJC C80 een grote topventilatie gekoppeld aan een diep de helm inlopend EPS luchtstroom systeem. Naast het ventilatiesysteem is er ook binnen de binnenvoering gebruik gemaakt van SuperCool® topvoering en wangkussens met additionele koeltechnieken. De binnenvoering is gemaakt van een volledig anti-bacteriële en vocht afvoerende stof.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen