HJC helmen

Deze in 1971 opgerichte helmenfabrikant mag zich al ruim 2 decennia het grootste helmenmerk ter wereld noemen. HJC produceert sinds de oprichting enkel motorhelmen. De combinatie van specialisme, ervaring in Research & Development en innovatie voor een zeer schappelijke prijs, maakt dat het merk erg in trek is bij motorrijders over de hele wereld. Het aanbod HJC helmen loopt van mid-range tot high-end. HJC helmen zijn uitermate geschikt voor motorrijders die op zoek zijn naar een kwalitatief goede helm en niet direct de hoofdprijs willen betalen.

Producten 57-84 van 271

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Productie en ontwikkeling van HJC helmen

Jaarlijks worden door HJC bijna 2 miljoen helmen geproduceerd, verspreid over 4 productiefaciliteiten in de wereld. In de Koreaanse hoofdvestiging, gelegen in ‘Helmet Valley’, worden complete HJC helmen gemaakt, van helmschaal tot vizier. Naast Korea wordt er geproduceerd in eigen fabrieken in China en Vietnam.

De titel ‘#1 in the world’ wordt bij HJC serieus genomen, en er wordt hard aan gewerkt om deze te behouden. Een belangrijk deel van de winst wordt bij HJC geïnvesteerd in het Research & Development Centre. Hier werken dagelijks 50 ingenieurs aan verbetering en vernieuwing van helmmodellen. Op die manier worden HJC helmen steeds veiliger en comfortabeler, en weet het merk elke keer weer met nieuwe modellen te komen. In 2007 is er een eigen windtunnel gebouwd, waarin met geavanceerde technieken onder andere een zo optimaal mogelijke stabiliteit, ventilatie, trilling, windruis en luchtweerstand kunnen worden gerealiseerd.

Kortom, met een HJC haal je een technisch hoogstaande helm in huis, voor een scherpe prijs. Het is niet voor niets dat veeleisende rijders als Jorge Lorenzo en Ben Spies hun naam verbinden aan HJC helmen.

HJC helm kopen

Voordeelhelmen.nl is officieel dealer van HJC. Wij bieden je de volledige service die je van een merkdealer mag verwachten, je kan je HJC helm dus met een gerust hart online in onze webshop bestellen. Als je hulp nodig hebt bij bestellen, kan je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of per telefoon op 020-760 0807. Liever eerst passen? Dat kan gewoon in één van onze winkels. Neem voor de zekerheid even contact met ons op, zodat we jouw HJC helm kunnen reserveren. Reserveren kan ook door de helm online te bestellen, waarbij je aangeeft de helm te willen afhalen. Mocht de helm niet passen, dan ben je uiteraard niet verplicht deze af te nemen, en zullen we samen naar een passend alternatief zoeken.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen