BELL Moto 3

De Bell Moto 3 is een iconische motorhelm die teruggrijpt naar de oorspronkelijke Moto 3-helm uit de jaren '70. Deze helm heeft een retro-ontwerp met moderne technologie en veiligheidskenmerken. Vanwege zijn klassieke stijl en hoogwaardige prestaties is de helm geliefd bij zowel vintage-liefhebbers als moderne motorrijders. De Bell Moto-3 combineert het beste van beide werelden: de nostalgische uitstraling van vroeger en de innovatieve technologie van vandaag.

Eigenschappen van de BELL Moto 3

De Bell Moto 3 is gemaakt van een lichtgewicht composietmateriaal dat zorgt voor een uitstekende sterkte en duurzaamheid. De helm heeft een gestroomlijnde vorm en een geavanceerd ventilatiesysteem om een optimale luchtstroom te garanderen tijdens het rijden. De helm is voorzien van een afneembaar en wasbaar interieur, zodat je het gemakkelijk schoon kunt houden en fris kunt houden. Het vizier van de Bell Moto 3 is verstelbaar en biedt een breed gezichtsveld, waardoor je een duidelijk zicht hebt op de weg en je omgeving.

Wat betreft veiligheid voldoet de Bell Moto 3 aan de Europese ECE-normen en de Amerikaanse DOT-normen, wat betekent dat het voldoet aan strenge veiligheidseisen. Het biedt uitstekende bescherming voor je hoofd tijdens het rijden.

BELL Moto-3 Specificaties:

  • Categorie: crosshelmen
  • Geen pinlock
  • Geen zonnevizier
  • ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen