VITO Lanzetti Matzwart

Normale prijs € 119,95 Vanaf € 99,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
19VIT0002

Beschrijving VITO Lanzetti Matzwart

De Lanzetti is een stijlvolle systeemhelm van het merk VITO. Deze helm is voorzien van een intern zonnevizier, dit vizier is gemakkelijk handmatig te bedienen. Ook  zitten er meerdere ventilatiekanalen in de helm, deze ventilatiekanalen zorgen voor frisse lucht en verkoeling tijdens het rijden. Deze helm is gemaakt van het materiaal polycarbonaat en wordt gemaakt in één maat buitenschaal. De helm weegt 1650 gram en is te verkrijgen in de maten S t/m XL. Doordat de VITO Lanzetti een goede pasvorm heeft past de helm bij bijna iedereen goed. De oorpads van deze helm zijn uitneembaar en wasbaar, hierdoor blijft de helm lekker fris! Tevens is deze helm uitgerust met een anti-kras vizier welke gemakkelijk erop en eraf te halen is.  Deze helm beschikt over een snel sluiting, deze ratelsluiting klikt gemakkelijk vast en is erg betrouwbaar.

De helm die je hier ziet, is ECE goedgekeurd. De volledige benaming voor de certificatie is ECE R22-05 en is ontwikkeld door de United Nations Economic Commission for Europe. Deze ECE-normering toetst in welke mate een helm schokabsorberend is en in welke mate je hoofd dus wordt beschermd bij een val.

Lanzetti eigenschappen

  • Polycarbonaat buitenschaal
  • Één schaalmaat (S t/m XL)
  • Diverse ventilatiekanalen
  • Gewicht: 1650gram
  • Intern zonnevizier
  • Snel sluiting
  • ECE goedgekeurd

VITO Lanzetti specs

Meer informatie
Merk Vito helmen
Model Lanzetti
Kleurstelling Matzwart
Categorie Systeemhelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

VITO Lanzetti Matzwart reviews

VITO Systeemhelmen maatbepaling

Hoofdomtrek meten
Meet de omtrek van je hoofd door een meetlint rondom je hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe een aantal metingen op diverse hoogtes om zeker te zijn van de maximale omtrek. Kijk vervolgens bij de helm welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kun je contact opnemen met op onze klantenservice. Een niet goed passende helm mag geruild worden.

helmmaat bepalen
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen