Motorschoenen

Op zoek naar motorschoenen? Tegenwoordig zijn casual schoenen en sneakers bijna niet te onderscheiden van slijtvaste motorschoenen met protectie. Verschillende fabrikanten zijn nu zo ver met het ontwikkelen van motorschoenen dat ze er hip uitzien en ook comfortabel lopen. Bekijk ons volledig assortiment hier in onze webshop, of kom langs in een van onze motorkledingwinkels voor persoonlijk advies op maat.

Producten 113-140 van 210

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hippe motorschoenen met protectie

Motorschoenen heb je tegenwoordig in veel verschillende uitvoeringen, van hoge tot lage modellen en van sportief tot casual. Als je veel korte stukjes op de motor rijdt, en geen zin hebt om te je grote laarzen steeds mee te nemen, dan zijn motorschoenen ideaal. Schoenen voor de motor zijn al jarenlang populair, maar vandaag de dag zien ze er ook écht goed uit.

Vaak worden motor schoenen gemaakt van slijtvast leer of bijvoorbeeld Kevlar. De stevige protectiedelen worden netjes weggewerkt, waardoor het voor andere mensen bijna onmogelijk wordt om te zien dat je schoenen voor op de motor draagt. Het grote voordeel hiervan is dat je ze aan kunt houden op bijvoorbeeld je werk of een feestje.

Over het algemeen zijn motorschoenen uitgerust met extra bescherming voor je enkel, neus en hiel en hebben ze een speciaal ontwikkelde zool die benzine en oliebestendig is. Er zijn ook motorschoenen met een waterdicht membraan te koop, waarmee je ook met slecht weer goed voor de dag kunt komen. Kijk ook eens naar onze collectie motorlaarzen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen