Motorschoenen

Op zoek naar motorschoenen? Tegenwoordig zijn casual schoenen en sneakers bijna niet te onderscheiden van slijtvaste motorschoenen met protectie. Verschillende fabrikanten zijn nu zodanig ver met het ontwikkelen van motorschoenen dat ze er écht snerpend uitzien en ook qua loopcomfort hoog scoren. Bekijk ons volledig assortiment hier in onze webshop, of kom langs in een van onze motorkledingwinkels voor persoonlijk advies op maat.

Producten 85-112 van 316

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 85-112 van 316

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Modieuze motorschoenen met protectie

Motorschoenen zijn al jarenlang populair, maar vandaag de dag zien ze er ook écht goed uit. Vaak worden dit soort schoenen gemaakt van slijtvast leer of bijvoorbeeld Kevlar. De stevige protectiedelen worden netjes weggewerkt waardoor het voor andere mensen bijna onmogelijk wordt om te zien dat je daadwerkelijk schoenen voor op de motor draagt. Het grote voordeel hiervan is dat je ze aan kunt houden naar verschillende gelegenheden zoals werk of feestjes.

Over het algemeen zijn motorschoenen uitgerust met extra verstevigingen zoals enkel, neus en hiel protectie en hebben ze een speciaal ontwikkelde zool die benzine en oliebestendig is. Er zijn ook waterdichte motorschoenen te koop, hiermee kun je ook met slecht weer goed voor de dag komen. Kijk ook eens naar onze collectie motorlaarzen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact