Richa motorlaarzen

De motorlaarzen van Richa beschermen je benen tijdens het rijden én bij een ongeluk tegen het hete motorblok en de hete uitlaten. Je gaat er niet blij van worden als je een schuiver maakt en je komt stil te liggen met de hete uitlaat van je motor op je been. Richa motorlaarzen zijn stevig, zodat ook je enkels beschermd zijn tijdens een eventuele val. Bekijk ook onze volledige collectie Richa motorkleding.

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Comfortabele Richa motorlaarzen

Richa verrast al sinds 1956 keer op keer motorrijders met haar comfortabele en beschermende motorlaarzen. De missie van Richa klinkt simpel, maar dat is het niet: het overschrijden van technische beperkingen om zo de veiligste en meest comfortabele kleding te produceren. Dankzij deze missie zorgt Richa steeds weer het beste van het beste in haar collectie te hebben.

Richa is véél meer dan een merk: het is een lifestyle. Dat is terug te zien in de gehele collectie van Richa. Overal zie je haar passie terug. En wat je ook terug ziet: de feedback van haar gebruikers. Richa luistert namelijk goed naar naar de meningen van de motorrijders. Ook dit merk je wanneer je Richa motorlaarzen, Richa motorhandschoenen, een Richa motorjas of motorbroek van Richa aan hebt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact