Richa motorlaarzen

De motorlaarzen van Richa beschermen je benen tijdens het rijden én bij een ongeluk tegen het hete motorblok en de hete uitlaten. Richa motorlaarzen zijn stevig, zodat ook je enkels beschermd zijn tijdens een eventuele val. Bekijk direct onze volledige collectie.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over Richa

Richa verrast al sinds 1956 keer op keer motorrijders met haar comfortabele en beschermende motorlaarzen. De missie van Richa klinkt simpel, maar dat is het niet: het overschrijden van technische beperkingen om zo de veiligste en meest comfortabele kleding te produceren. Dankzij deze missie zorgt Richa steeds weer het beste van het beste in haar collectie te hebben.

Richa is véél meer dan een merk: het is een lifestyle. Dat is terug te zien in de gehele collectie van Richa. Overal zie je haar passie terug. En wat je ook terug ziet: de feedback van haar gebruikers. Richa luistert namelijk goed naar naar de meningen van de motorrijders. Ook dit merk je wanneer je Richa motorkleding aan hebt.

Bekijk onze complete collectie motorlaarzen

Je juiste setje niet gevonden? Bekijk dan onze uitgebreide selectie motorlaarzen. Of je nu op zoek bent naar laarzen voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro stijl, kleine of grote maat, wij hebben het. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen