Heren motorjassen

Bij ons vind je meer dan 400 heren motorjassen, van sportief tot klassiek. Onze collectie biedt niet alleen een geweldige look, maar ook essentiële veiligheid en comfort voor elke rijstijl. Bekijk nu onze motorjassen speciaal voor mannen en ga met vertrouwen de weg op!

Producten 29-56 van 411

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kenmerken van heren motorjassen

Heren motorjassen zijn over het algemeen ontworpen met een bredere schouderpartij en torso, terwijl dames motorjassen een meer getailleerde pasvorm hebben om beter aan te sluiten op het vrouwelijk lichaam. Bij motorjassen voor mannen ligt de nadruk op een rechte lijn zonder uitgesproken vulling. Toch zijn heren motorjassen vaak ook als uniseks jassen te beschouwen, omdat de pasvorm vaak ook geschikt is voor dames.

Zo koop je de juiste motorjas voor heren

Bij het kopen van een heren motorjas zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Zorg er allereerst voor dat de jas goed past en comfortabel zit. Een goede pasvorm is cruciaal voor veiligheid en rijcomfort. Bedenk daarnaast voor welk seizoen je de jas nodig hebt. Sommige jassen hebben uitneembare voeringen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel zomer als winter. Kies tenslotte een stijl die bij je persoonlijke voorkeur past en goed te combineren is met andere heren motorkleding.

Bekijk onze complete collectie motorjassen

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze complete collectie motorjassen. Je vindt bij ons motorjassen voor ieder seizoen, type motorrijder en in alle soorten en maten. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen bedenktijd en advies op maat. Wacht niet langer en bestel nu je motorkleding online of kom langs in een van winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen