Heren motorbroeken

Ontdek onze uitgebreide collectie heren motorbroeken, perfect afgestemd op elk seizoen en type motorrijder. Van stoer tot comfortabel, in een breed scala aan maten. Bestel direct online of bezoek onze winkels voor advies op maat.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat kenmerkt een heren motorbroek?

Heren motorbroeken hebben over het algemeen een rechtere pasvorm met meer ruimte in de heupen en benen. Zo hebben deze broeken doorgaans langere beenlengtes om rekening te houden met de gemiddelde lengte van mannen. Daarnaast heeft een heren motorbroek vaak een neutralere kleurkeuze en een stoerder ontwerp dan de dames variant. Motorbroeken voor heren worden desalniettemin vaak als uniseks broeken beschouwd, doordat de pasvorm vaak ook geschikt is voor dames.

Hoewel de bescherming in heren en dames motorbroeken vergelijkbaar kan zijn, kunnen er verschillen zijn in de plaatsing en hoeveelheid van beschermende elementen, zoals knie- en heupbeschermers. Deze kunnen specifiek worden aangepast aan de anatomie en behoeften van mannen.

Verschillende motorbroeken voor heren

In onze categorie ‘motorbroek heren’ vind je een uitgebreide keuze broeken speciaal voor mannen. Zo zijn er bijvoorbeeld sportieve motorbroeken van leer en textiel, maar ook wat lichtere doorwaai broeken van textiel voor op de warmste zomerdagen. Voor de echte adventure motorrijders voeren wij zowel 3-laags broeken als volledig waterdichte GORE-TEX® motorbroeken. Alle broeken zijn qua maat en pasvorm uitermate geschikt voor de heren, voor iedere man is hier een match te vinden. Je combineert een heren motorbroek ook eenvoudig met andere heren motorkleding.

Bekijk onze complete collectie motorbroeken

Staat je gewenste item er niet tussen? Neem dan een kijkje bij onze uitgebreide selectie motorbroeken. Of je nu een broek zoekt voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro look, kleine of grote maat, wij hebben het. Geniet van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Aarzel niet langer en bestel je motorkleding online of bezoek een van winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen