Gore-tex motorhandschoenen

Goretex motorhandschoenen hebben twee hele grote voordelen. Ten eerste zijn GORE-TEX handschoenen altijd helemaal waterdicht, maar daarnaast hebben zij ook een zeer sterke ademende functie. Dit betekent eigenlijk dat vocht de handschoen kan ontsnappen bij het transpireren, maar dat het membraan niet genoeg ruimte biedt voor de regen om naar binnen te kruipen. Zo weet je altijd zeker dat je Gore Tex motorhandschoenen niet nat kunnen worden tijdens een intensieve motorrit, niet van binnen en ook niet van buiten.

Producten 57-84 van 84

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Nooit meer natte handen met GORETEX motorhandschoenen

GORE TEX handschoenen komen in allerlei soorten en maten. Zo heb je Gore Tex motorhandschoenen winter, voor de zomer en natuurlijk ook voor dames. Het membraan dat GORE-TEX gebruikt zorgt ervoor dat geen enkele regenmolecule naar binnen kan, maar dat de moleculen van het transpireren wél naar buiten kunnen. Zo worden de allerbeste functies van waterdichte motorhandschoenen en winterhandschoenen gecombineerd. Je handen blijven namelijk lekker warm, maar kunnen niet nat worden van het zweet.

Goretex motorhandschoenen voor in de zomer zijn ook ideaal. Zo weet je zeker dat als je verrast wordt door een lelijke stortbui, dan houden je handen in ieder geval droog. En vanwege de ademende functie van de gore tex handschoenen zul je alsnog geen benauwde handen krijgen.

GORE TEX motorhandschoenen kopen bij Voordeelhelmen

Je nieuwe goretex handschoenen koop je natuurlijk online of in de winkel bij Voordeelhelmen voor de beste prijs. Vind je de handschoenen toch een beetje te los zitten, of juist veel te strak? Geen enkel probleem. Wij hanteren een 100 dagen retourrecht, dus je hebt alle tijd om thuis even te voelen wat je er van vindt. Pas je liever graag wat handschoenen in de winkel? Kom dan langs bij onze motorhelmen en motorkleding winkel in Amsterdam.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact