Beschrijving Macna Habitat Black 101

De nieuwe Macna Habitat is een multifunctionele hoodie die zowel in de zomer als in de winter kan worden gedragen, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in de stad.

Met de Habitat is Macna erin geslaagd zich te mengen in de opkomende trend van motorhoodies. Het voordeel van de Habitat in tegenstelling tot veel andere hoodies is dat deze beschikt over een uitneembare regen- en thermovoering. Op die manier kan je er meerdere seizoenen van genieten. Met Safe Tech CE-protectie op de schouders en ellebogen en de mogelijkheid om de Habitat uit te breiden met een rugbeschermer heb je een allround motorhoodie.

Motorrijden is uitkijken naar de ervaringen die je gaat hebben. Niet wetende wat er gaat gebeuren, zin hebben in die ene geweldige bocht. Macna weet dat deze emotie, dit genot van het motorrijden, extreem belangrijk is. Dit bedrijf probeert deze ervaring te optimaliseren en ontwikkelt motor accessoires die elke rit verbeter en intenser maken. Bovendien is Macna ook altijd goed geprijsd.

Macna Habitat specs

Meer informatie
Merk Macna motorkleding
Model Habitat
Kleurstelling Black 101
Categorie Motorjassen
Regenvoering Uitneembaar
Warmtevoering Geen warmtevoering
Sexe Man, Unisex

Macna Habitat Black 101 reviews

Macna Motorjassen maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in de maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L.

Bekijk maattabel (pdf)

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen