Kinderhelm voor scooter en motor

Op zoek naar een kinderhelm? Kinderen willen op de motor, scooter, brommer of snorfiets natuurlijk een stoere look hebben en geen saaie kinderhelm dragen. In ons assortiment zal je zeker iets vinden dat in de smaak valt bij de kleintjes. We bieden kinderhelmen aan in een divers scala aan kleuren, prints en designs van topmerken, zoals HJC kinderhelmen.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vind de ideale kinderhelm

Een kinderhelm voor op de scooter of motor kopen? Bij de aanschaf van motorhelmen of scooterhelmen wil je niet besparen op de kwaliteit. Het gaat immers om je veiligheid. En wanneer het op onze kinderen aankomt geldt dit des te meer. Kinderen zijn kwetsbaar en het is essentieel om kinderen te voorzien van veilige kinderhelmen voor achterop de motor of scooter. Het dragen van een helm is voor volwassenen verplicht op motor en scooter, maar in het geval van kinderen is het goed om ook wanneer ze achterop een snorfiets of brommer zitten, ze optimaal te beschermen met een speciale kinderhelm.

Op Voordeelhelmen.nl hebben we ook gedacht aan de kinderen en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment kinderhelmen, die net als onze andere helmen, speciale veiligheidstesten hebben doorstaan. Ze dragen daarom ook het ECE-keurmerk, zodat je zeker weet dat je kwaliteit in handen hebt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen