Voordeelhelmen motorkleding winkel amsterdam

Kinderhelm voor scooter en motor

Vind de ideale kinderhelm

Bij de aanschaf van motorhelmen of scooterhelmen wil je niet besparen op de kwaliteit. Het gaat immers om je veiligheid. En wanneer het op onze kinderen aankomt geldt dit des te meer. Kinderen zijn kwetsbaar en het is essentieel om kinderen te voorzien van veilige kinderhelmen voor achterop de motor of scooter. Het dragen van een helm is voor volwassenen verplicht op motor en scooter, maar in het geval van kinderen is het goed om ook wanneer ze achterop een snorfiets of brommer zitten, ze optimaal te beschermen met een speciale kinderhelm. Op Voordeelhelmen.nl hebben we ook gedacht aan de kinderen en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment kinderhelmen, die net als onze andere helmen, speciale veiligheidstesten hebben doorstaan. Ze dragen daarom ook het ECE-keurmerk, zodat je zeker weet dat je kwaliteit in handen hebt.

Assortiment Kinderhelmen voor scooter en motor

Kinderen willen op de motor, scooter, brommer of snorfiets natuurlijk een stoere look hebben en geen saaie kinderhelm dragen. In ons assortiment zal je zeker iets vinden dat in de smaak valt bij de kleintjes. We bieden kinderhelmen aan in een groot scala aan kleuren, prints en designs. Een helm die bijvoorbeeld goed in de smaak valt is de Grex G1.1 Visor Teens Black 12. Deze helm is beschikbaar in de maten XXS, XS en S en is al verkrijgbaar voor €79,95.  Dit is een van de kinderhelmen van Nolan Group, dat bekend staat om zijn trendy helmen. Het vizier doet nog het meest denken aan die van een echte pilotenhelm en dit maakt de helm samen met de fleurige kleuren (voor de meisjes) en stoere prints (voor de jongens) tot een gewilde helm onder kinderen. Maar niet alleen aan de look is gedacht. De buitenschaal is gemaakt van polycarbonaat en de binnenvoering is zo gemaakt dat hij perfect past om kinderhoofden. Naast optimale bescherming in geval van valpartijen, beschermt de helm ook goed tegen de weersinvloeden.

Kinderhelm kopen?

Bij Voordeelhelmen.nl ontvang je minimaal 10% korting op je kinderhelm en betaal je geen verzendkosten binnen Nederland! Binnen een aantal dagen heb je de helm in huis. Zit de helm toch niet zo lekker, dan stuur je hem gewoon retour. Maat bepalen? Bekijk voor de juiste maat onze handige maattabel. We kunnen je ook ondersteuning bieden tijdens het bestelproces of eventuele vragen beantwoorden. Bel dan met onze klantenservice. Je kan via de klantenservice ook een afspraak maken om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam, als je de helm liever eerst wilt laten passen door je kind. We hebben niet altijd alle helmen op voorraad, dus als je een leuke helm gezien hebt op de site, vergeet dan niet om aan ons door te geven om welke helm het gaat. Dan zorgen we dat deze klaarligt in de showroom. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur via telefoonnummer: 020 7600 807.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact