Kinderhelm voor scooter en motor

Op zoek naar een kinderhelm voor op de scooter of motor? Bij ons vind je kinderhelmen van topmerken in diverse kleuren, prints en designs. Vergelijk en bestel direct een helm die in de smaak valt bij de kleintjes.

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De ideale kinderhelm is veilig en stoer

Onze kinderhelmen hebben speciale veiligheidstesten doorstaan en dragen het ECE-keurmerk. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Kinderen zijn immers kwetsbaar. Het is dan ook essentieel om kinderen te voorzien van een veilige helm voor achterop de motor of scooter.

Kinderen willen op de motor, scooter, brommer of snorfiets een stoere look hebben en geen saaie kinderhelm dragen. Op Voordeelhelmen.nl hebben we daarom een uitgebreid assortiment kinderhelmen in allerlei soorten en kleuren. En omdat je bij de aanschaf van een kinderhelm niet wilt besparen op de kwaliteit, vind je bij ons alleen topmerken.

De juiste maat van een kinderhelm kiezen

Bij een kinderhelm is het belangrijk om de juiste helmmaat te bepalen volgens de aanbevelingen van de fabrikant. De helm moet goed passen bij het hoofd van het kind. Een te grote of te kleine helm biedt mogelijk niet de nodige bescherming. Bekijk onze handige tips voor het bepalen van de juiste helm maat.

Verder is het goed om rekening te houden met de groei van een kind. Kinderen groeien snel, dus overweeg of de helm ruimte biedt voor groei of dat je mogelijk regelmatig een nieuwe helm moet kopen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen