Falco Ranger Shoes Black 101

Normale prijs € 219,95 Vanaf € 175,96
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
17FAL0015
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Falco Ranger Shoes Black 101

De stoere Falco Ranger is een echt stijlicoon die naast hip ook nog eens multifunctioneel is. Uitgerust met een waterafstotend Hightex membraan en een robuuste Vibram zool is dit niet zomaar een motorschoen. Dankzij het easy entry systeem kan je gemakkelijk instappen en de D3O enkelcup verstevigd de Ranger voor meer stabiliteit. Met twee sets bijgeleverde veters, oranje en zwarte, kan je deze Falco Ranger naar eigen smaak inrichten.

Falco verwerkt eigen technieken in de motorlaarzen. Deze technieken worden onderverdeeld in een aantal facetten. In deze laars zijn onderstaande vooruitstrevende technieken gebruikt:

Ranger eigenschappen

  • Bescherming: Als eerste in de motorbranche wordt er gebruik gemaakt van een technologie die is ontwikkeld voor de wintersport en militaire industrie. In de motorlaars zitten D3O moleculen, deze moleculen zijn flexibel maar als er een klap op komt worden de moleculen hard en absorberen ze de impact. De kracht rond de enkel en voet worden zichtbaar verminderd dankzij de D3O moleculen.
  • PU-applicaties: In de laarzen zit Polyurethaan verwerkt, dit is een erg slijtvaste maar soepele kunststof die een ontzettend hoge scheurweerstand heeft.
  • Hightex membraan
  • Vibram zool
  • 2 sets veters
  • D3O enkelcup
  • Easy entry toegang

Falco Ranger specs

Meer informatie
Merk Falco
Model Ranger
Kleurstelling Shoes Black 101
Categorie Motorschoenen

Falco Ranger Shoes Black 101 reviews

Falco Motorschoenen maatbepaling

voetmaat bepalen

Wij adviseren je je schoenmaat als volgt op te meten. Ga met je blote voeten op een stuk papier staan. Zet een streep langs je hiel en een streep langs je langste teen, zodat je vanaf boven gezien je voet tussen twee horizontale lijnen ziet staan. Het is van belang dat je je pen of potlood rechtop houdt en dus niet onder een hoek een lijn zet. Vervolgens meet je de afstand tussen de twee lijnen. Het is van belang dat je dit bij beide voeten doet en de grootste voet als uitgangspunt neemt. Per merk vind je hieronder in de maattabel per maat de grootte in centimeters en kan je opzoeken welke maat motorlaars of motorschoen je van dit specifieke merk moet bestellen.

falcomaattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact