Beschrijving Falco Mito 2 Black

De touringlaars Mito 2 is enorm stevig door de extra verstevigingen in het scheenbeen en beide enkels. Ook zit er een solide schakelversteviging in de schoen.  Het mooie aan de Mito 2 is dat ondanks alle verstevigingen je erg makkelijk in de schoen stapt. Dit komt door de grote rits en de stretchdeel aan de achterzijde van de laars.

Gianni Falco is een motorlaarzen producent met meer dan 20 jaar ervaring.  De laarzen worden geproduceerd in Altivole, de sportkleding provincie van Italië.  Het doel van dit Italiaanse merk is het produceren van een kwalitatief hoogstaande motorlaars en dit is zeker gelukt. Door middel van eigen  technieken worden de motorlaarzen nog steviger en veiliger gemaakt en zo creëert Falco de maximale driving experience.

Falco verwerkt eigen technieken in de motorlaarzen. Deze technieken worden onderverdeeld in een aantal facetten. In deze laars zijn onderstaande vooruitstrevende technieken gebruikt:

  • Water Bestendig: Falco heeft een eigen High-Tex membraan ontwikkeld. De motorlaarzen met deze techniek is succesvol  getest volgens voorschrift  EN 13635: 2010 en zijn dus volledig waterdicht.

Mito 2 eigenschappen

  • Waterproof
  • High-tex membraan
  • Solide schakelversteviging
  • Volledig rubber touringzool
  • Extra versteviging

Falco Mito 2 specs

Meer informatie
Merk Falco
Model Mito 2
Kleurstelling Black
Categorie Tour motorlaarzen
Sexe Man, Unisex

Falco Mito 2 Black reviews

Falco Tour motorlaarzen maatbepaling

voetmaat bepalen

Wij adviseren je je schoenmaat als volgt op te meten. Ga met je blote voeten op een stuk papier staan. Zet een streep langs je hiel en een streep langs je langste teen, zodat je vanaf boven gezien je voet tussen twee horizontale lijnen ziet staan. Het is van belang dat je je pen of potlood rechtop houdt en dus niet onder een hoek een lijn zet. Vervolgens meet je de afstand tussen de twee lijnen. Het is van belang dat je dit bij beide voeten doet en de grootste voet als uitgangspunt neemt. Per merk vind je hieronder in de maattabel per maat de grootte in centimeters en kan je opzoeken welke maat motorlaars of motorschoen je van dit specifieke merk moet bestellen.

falcomaattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact