Wrench Kings inspireert: motoroutfit juni

Misschien heb je wel eens een motor van Wrench Kings gezien. Deze custombouwers, gevestigd in Bilthoven bouwen namelijk de dikste custom motoren die inmiddels al door heel Nederland rondrijden. Maar ze hebben niet alleen verstand van coole motorfietsen, ook in motorkleding zijn de heren helemaal up-to-date. Maandelijks kiezen zij een outfit uit de Voordeelhelmen collectie die goed bij een custom motor past.

Deze maand is er een outfit gekozen die past bij de door Wrench Kings gebouwde BMW R100.

Beon B510 Barock retrohelm

Barock B510 Retro (€159,-) is een compleet nieuwe retro integaalhelm. Barock is een relatief onbekend helmenmerk, en is het zusje van Beon. Wat meteen opvalt is het bijzondere design van deze helm. Een mix van een klassiek uiterlijk, gecombineerd met moderne technieken. Het design doet denken aan de klassieke jaren ’70 helm met zijn iconische vorm, het grote vizier en de leren binnenvoering. De technieken die voor de helm zijn gebruikt zijn echter zeer modern. Zo is de helmschaal is gemaakt glasvezel, het vizier is krasvast en de sluiting is voorzien van een dubbel-D mechanisme. De Barock B510 is er in vier kleuren: matzwart, zwart-wit gebokt, in BMW racekleuren en in Yamaha racekleuren. 

https://www.voordeelhelmen.nl/beon-b510-retro-mat-zwart.html 

Rev’it Gibson motorjas

De Rev’it Gibson (€369,99) is een leren motorjas zoals deze hoort te zijn. Klassiek, geen poespas en met een mooie pasvorm. Het zogenaamde pull-up rundleer is een materiaal dat blijft werken. Naar verloop van tijd krijgt het een gave stijlvolle look. De dunne schouder- en elleboogprotectie zorgen ervoor dat deze jas niet geïdentificeerd wordt als echte motorjas, comfortabel zit en ook mooi staat naast de motor. 

https://www.voordeelhelmen.nl/rev-it-gibson-man-jacket-brown.html

Blauer Kevin motorjeans

Motorjeans zorgen voor een stijlvolle look op en naast de motor. Deze jeans van het Italiaanse Blauer wordt gekenmerkt door zijn uitstekende pasvorm. De broek zit erg mooi omsloten zoals een echte jeans dat hoort te zitten. Maar de Blauer is ook verstevigd. Op de heupen, billen en knieen is de broek versterkt met een aramide vezel. Knieprotectie wordt standaard meegeleverd en zijn via een ritsje aan de buitenkant heel makkelijk uit de broek te halen. De Blauer Kevin (€199,-) is verkrijgbaar in grijs, lichtblauw en donkerblauw. Wij kozen voor de grijze variant. Staat goed he?

https://www.voordeelhelmen.nl/blauer-kevin-gray-808.html

Rev’it Mohawk motorschoenen

Een klassieke schoen met moderne Touch, dat is de Rev'it Mohawk (€170,-). De witte zolen geven de schoenen een bijtijdse uitstraling. Dat in combinatie met het donkerbruine leer maken de schoenen erg fraai. Verstevigde enkel, tenen en hak zorgen voor de benodigde veiligheid.

https://www.voordeelhelmen.nl/rev-it-mohawk-brown.html

Rev’it Cooper motorhandschoenen

En om de oufit mooi af te sluiten hebben we gekozen voor de Rev'it Cooper (€99,99) handschoenen. Deze leren handschoenen hebben een ruwe, fintage uitstraling. Het leer is zo behandeld dat de handschoenen al 'gebruikt' lijken. Niet in negatieve zin, maar net als de BMW R100 een gebruikte motor is.

https://www.voordeelhelmen.nl/rev-it-cooper-gloves-brown.html 

Bekijk hier de outfit van deze maand

2020-10-30 15:02:54
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen