Kom dit weekend de Shoei Neotec 2 testen

Aankomend weekend kan je bij Voordeelhelmen de nieuwe Shoei Neotec 2 komen proefrijden.

Shoei Neotec 2

Dit jaar is dé systeemhelm van Shoei volledig vernieuwd, de Neotec kreeg zijn opvolger de Shoei Neotec 2. Deze nieuwe helm is misschien wel de beste systeemhelm van dit moment. Een zeer uitgebreide aerodynamica zorgen voor een stabiele en stille helm. Het interieur geeft voldoende steun en heeft bovendien een zeer hoog draagcomfort. Het vizier heeft nu een gebogen rand waardoor hij optimaal aansluit. Buitenschaal van de Neotec 2 is gemaakt van een A.I.M. vezelmix waardoor de helm relatief licht is, maar wel erg sterk. Tot slot is er speciaal voor de nieuwe Neotec 2 een nieuw communicatiesysteem ontwikkeld door Sena die bovendien heel eenvoudig te installeren is.

Neotec 2 proefrijden

Hoe goed de nieuwe Neotec 2 daadwerkelijk is ervaar je pas zodra je de helm opzet. Daarnaast bieden we bij Voordeelhelmen de mogelijkheid om aankomend weekend (28 en 29 april) de Neotec 2 zelf te ervaren.

In onze winkel aan de Nieuw-Zeelandweg 7 in Amsterdam liggen alle maten van de Neotec 2 klaar. Je kan vrijblijvend komen proefrijden om de Neotec 2 aan te voelen tijdens het rijden. Let wel op; we bieden deze mogelijkheid alleen in het weekend van 28 en 29 april 2018. De meeste kleuren zijn direct op voorraad leverbaar, net als het bijpassende SRL 1 communicatiesysteem van Sena. 

De Voordeelhelmen winkel

De winkel van Voordeelhelmen is zeven dagen per week geopend. Aan de Nieuw-Zeelandweg 7 in Amsterdam kan je terecht voor een nieuwe motorhelm, motorkleding en accessoires zoals sloten en hoezen. Door de weeks zijn we van 10.00uur tot 18.00uur geopend, op zaterdag is dat van 10.00uur tot 17.00uur en op zondag van 11.00uur 17.00uur.

Video: Neotec 2 vs Neotec 1

2020-10-30 15:12:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen