Nieuwe Schuberth C4 systeemhelm nu te bestellen bij Voordeelhelmen.nl

Vanaf voorjaar 2017 leverbaar, maar nu al te bestellen bij Voordeelhelmen.nl. Lees hieronder alles dat je moet weten over de nieuwe Schuberth C4 systeemhelm.

Schuberth C4 systeemhelm

De nieuwe Schuberth C4 is het nieuwe topmodel in de systeemhelmen lijn van Schuberth. Als opvolger van de C3 Pro heeft deze nieuwe C4 veel verbeteringen. We praten je bij over alle specificaties.

Compactere helmschaal: de C4 is kleiner dan zijn voorganger en heeft een compactere helmschaal gemaakt van glasvezel. Dat maakt deze systeemhelm licht (1470 gram) en sterk.

Groter vizier: het vizier is niet alleen hoger geworden, maar loopt ook verder door naar de zijkanten van de helm. Hierdoor heb je dus veel meer zicht. Daarnaast zit er geen Pinlock-vizier meer bij deze Schuberth helm. In plaats daarvan heeft Schuberth een nieuw soort vizier ontwikkeld die al vanuit de fabriek voorzien wordt van een dubbele laag, zodat deze niet zal beslaan. Het grote voordeel hiervan is dat je in sportieve zithouding niet meer tegen de Pinlock-rand aankijkt en je niet meer aan het stoeien bent om het Pinlock-vizier in de helm te zetten.

Nieuw communicatiesysteem: een van de belangrijkste vernieuwingen van de C4 is het voorbereide communicatiesysteem dat in de helm zit. Dat wil zeggen: er zit al een microfoon, speakers en een antenne ingebouwd, zonder dat deze zichtbaar zijn. Zo zit bijvoorbeeld de microfoon heel mooi weggewerkt in de bovenkant van de vizierrand, zonder dat deze nog zichtbaar is. Om het communicatiesysteem werkend te krijgen, is er alleen een kleine cassette van Sena (SC1) nodig. Deze wordt vervolgens achterin de helm geklikt, en klaar.

Betere aerodynamicazoals we gewend zijn van Schuberth, is er ook bij deze C4 alles aan gedaan de aerodynamica te optimaliseren. Dat maakt de helm comfortabel om te dragen, ook op hoge snelheden. Daarnaast is naar eigen zeggen deze C4 de stilste systeemhelm die er verkrijgbaar is, mede dankzij het feit dat de helm ontwikkeld is in Schuberth’s Air & Acoustics lab. Ideaal dus voor de motorrijder een helm zoekt voor intensief gebruik.

Meer ventilatie: ook de ventilatiekanalen zijn verbeterd. De rijder krijgt meer frisse lucht tijdens en het bedienen van het ventilatiesysteem is eenvoudiger dan ooit.

De Schuberth C4 is vanaf voorjaar 2017 leverbaar, maar nu vast te bestellen bij Voordeelhelmen.nl. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de nieuwste en meest geavanceerde systeemhelm van dit jaar als eerste in huis hebt. Je kan je trouwens ook inschrijven voor onze Schuberth nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van Schuberth-nieuws! Aanmelden kan hier.

 

YouTube

2020-10-30 14:41:36
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen