Wrench Kings inspireert: motoroutfit augustus

Misschien heb je wel eens een motor van Wrench Kings gezien. Deze custombouwers, gevestigd in Bilthoven bouwen namelijk de dikste custom motoren die inmiddels al door heel Nederland rondrijden. Maar ze hebben niet alleen verstand van coole motorfietsen, ook in motorkleding zijn de heren helemaal up-to-date. Maandelijks kiezen zij een outfit uit de Voordeelhelmen collectie die goed bij een custom motor past.

Deze maand is er een outfit gekozen die past bij de door Wrench Kings gebouwde Ducati Monster.

Helm: Biltwell Lane Splitter

Voor deze shoot hebben we gekozen voor de Biltwell Lane Splitter. Deze helm is echt net uit en ziet er behoorlijk bruut uit. Biltwell maakt al langer hele gave helmen (waaronder de Biltwell Gringo), helaas is deze niet ECE gekeurd. De nieuwe Lanesplitter is dat wel! Zo heb je een hele gave helm op je kop en is de verzekering ook blij. Win-win noemen ze dat. Hij is nu te koop voor €240,-. Bitlwell Lane Splitter bekijken.

Jas: Alpinestars Brass

De leren Alpinestars Brass is een ‘masterpiece’ uit de nieuwe retrocollectie van het Italiaanse merk. Het is een jas die meteen heel mooi zit, en goed te dragen is naast de motor. Het fijne leer voelt kwalitatief goed aan en is mooi afgewerkt. Je voelt aan alles dat dit een goede jas is. Goedkoop is hij helaas niet: voor €413 heb je er een. Alpinestars Brass bekijken.

Broek: Rev’it Jersey

Een comfortabele broek die er uitziet zoals een PME of Replay-jeans, maar wel met een goede protectie. Dat is kort samengevat de Rev’it Jersey. Daarnaast heeft Rev’it als enige motorjeansfabrikant lengte en breedtematen. Ideaal voor mensen met extra lange of korte benen! De Rev’it Jersey is verkrijgbaar voor €179,-. Rev'it Jersey bekijken.

Schoenen: Rev’it Grand

Voor deze shoot hebben we specifiek gekozen voor wat sportievere schoenen. Die passen beter bij het brute design van de Ducati Monster. Deze Rev’it Grand schoenen zitten voortreffelijk, zijn nauwelijks van gewone sneakers te onderscheiden en hebben de protectie die wilt op je motor. En dat alles voor €169,-. Rev'it Grand bekijken.

Handschoenen: Furygan James

Uniek aan deze handschoenen is natuurlijk de vette looks, maar ook de slimme protectie die hierin is weggewerkt. De Furygan James oogt klassiek, maar is onderhuids hypermodern. Een combinatie die je wilt hebben als je op zo’n gave custom als deze rijdt, maar geen zin hebt in lichamelijk letsel. Handschoenen kosten €69,95.

 


2020-10-30 15:03:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen