Biltwell Gringo S / Gringo

De Biltwell Gringo S en Gringo integraalhelm zijn door Biltwell vernieuwd uitgebracht in DOT en ECE keuring. Deze retro helm ademt esthetiek uit met een low tech en high speed ontwerp. De Gringo is opgebouwd uit een naadloos spuitgegoten ABS buitenschaal, schokabsorberend EPS binnenschaal en een verwijderbare, met de hand gestikt comfortabele binnenvoering met open-cel schuim en geborsteld Lycra. De Gringo S is inclusief vizier dat beschikt over snelle en veilige druksluiting.

25 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Verschil tussen Biltwell Gringo S en Gringo

Je zult het vast al geraden hebben, maar die mysterieuze S in Gringo S staat voor het inbegrepen “Shield”. Met dit vizier is puin en wind irritatie verleden tijd. Bovendien ben je klaar om eens goed snelheid te maken zonder je ogen te versieren met dode vliegen. Het Gringo S vizier biedt goed zicht met eenvoudige scharnier mechanica zodat deze eenvoudig te verwijderen is voor vervanging of reiniging. Een handige druk sluiting aan de linker zijde maakt vlot openen en veilig sluiten mogelijk.

Video impressie Biltwell Gringo S en Gringo

Specificaties Biltwell Gringo S en Gringo

De comfortabele kinband van de Biltwell Gringo (S) is bedekt met geborsteld Lycra materiaal en voorzien van een DD sluiting. Op de drukkers rondom de vizieropening kan met gemakt een bubble-style vizier geklikt worden. Dit is separaat verkrijgbaar.

  • Spuitgegoten ABS buitenschaal met handgeschilderde afwerking
  • Polystyreen binnenschaal
  • Hand-genaaid geborsteld Lycra voering met contrasterende ruit-gestikt gewatteerde binnnevoering
  • Voldoet aan DOT en ECE veiligheidsnormen
  • Intern BioFoam kin pad met de hand genaaid contrast-stiksels
  • Robuust verzinkt stalen DD sluiting
  • Alleen bij Gringo S: Inclusief vizier dat beschikt over snelle en veilige druksluiting
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen