Normale prijs € 529,00 Vanaf € 350,00
+
ROOF Visor RO9 Boxxer
-€ 25,00
Vanaf € 59,95
=
Korting € 25,00
€ 384,95

Beschrijving ROOF RO9 Boxxer Carbon Mat Black

De Boxxer Carbon is het paradepaardje van ROOF en dat is niet zonder reden. Deze systeemhelm heeft een hightech buitenschaal die vervaardigd is uit carbonfiber. Dit geeft de Boxxer Carbon niet alleen een heel cool uiterlijk maar draagt tegelijkertijd bij aan een extreem lichte en sterke buitenschaal. Deze Carbon variant van de Boxer is namelijk maar liefst 100 gram lichter dan de V8.

Het volledig naar achteren te klappen kinstuk is uiteraard nog steeds aanwezig en is ook verbeterd ten opzichte van de Boxer V8. Zo heeft deze een nieuw sluitingssysteem dat automatisch sluit. De BoXXer Carbon beschikt over een dubbele homologatie (P/J). Dat wil zegen dat de helm zowel als jethelm en als integraalhelm is gekeurd.

Daarnaast is de binnenvoering nog steeds uitneem- en wasbaar en is deze stiller geworden dankzij dezelfde technologie die in de derde generatie Desmo helmen is gebruikt. Brildragers hoeven zich geen zorgen te maken aangezien ROOF hier speciale uitsparingen voor heeft gemaakt.

Qua ventilatie zit je met de ROOF BoXXer Carbon nog steeds helemaal goed. Naast het feit dat de kinbak helemaal naar achteren kan worden geklapt zitten er op de kinbak ook nog eens luchtinlaten evenals op de bovenkant. Een echte tourhelm is te allen tijde voorzien van uitsparingen voor de inbouw van een communicatiesysteem en is in de ROOF Carbon dan ook geen enkel probleem.

ROOF RO9 Boxxer Carbon specs

Meer informatie
Merk ROOF helmen
Model RO9 Boxxer Carbon
Kleurstelling Mat Black
Categorie Systeemhelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Nee
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

ROOF RO9 Boxxer Carbon Mat Black reviews

ROOF Systeemhelmen maatbepaling

Hoofdomtrek meten
Meet de omtrek van je hoofd door een meetlint rondom je hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe een aantal metingen op diverse hoogtes om zeker te zijn van de maximale omtrek. Kijk vervolgens bij de helm welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kun je contact opnemen met op onze klantenservice. Een niet goed passende helm mag geruild worden.

helmmaat bepalen
Andere kleuren
  1. ROOF RO9 Boxxer Carbon Black
    ROOF RO9 Boxxer Carbon Black
    Normale prijs € 529,00 Vanaf € 350,00
  2. ROOF RO9 Boxxer Carbon Silver
    ROOF RO9 Boxxer Carbon Silver
    Normale prijs € 529,00 Vanaf € 417,91
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen