GORE-TEX motorjas

Een GORE-TEX motorjas is het eindlevel qua waterdichtheid. Rijd je veel woon-/werkverkeer kilometers? Dan raden we je aan om eens naar een motorjas met een Gore Tex membraan te kijken. De microscopische poriën van het membraan zijn vele malen kleiner dan een regendruppel, hierdoor wordt de regen niet doorgelaten. Echter heeft Gore-Tex een zeer ademende functie, transpiratiezweet kan het membraan daardoor wél verlaten. Wacht dus niet langer en bestel jouw Gore-Tex motorjas bij Voordeelhelmen!

Producten 57-84 van 96

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bekijk onze top 5 GORE-TEX motorjassen


Een GORE-TEX motorjas voor het hele jaar

Eigenlijk is een Gore-Tex motorjas perfect voor de fanatieke motorrijders die door weer en wind rijden. Je merkt helemaal niks van het Goretex membraan omdat de motorjas zelf lekker soepel blijft. Wat je echter wél merkt is de fantastische ademende werking. Waterdichte Goretex motorjassen zijn hun geld dubbel en dwars waard. Zodra een product voorzien is van het Gore Tex label is het gecertificeerd als duurzaam, waterdicht, winddicht en ademend. Als je daar niet tevreden over bent dan heb je garantie op je goretex motorjas en zullen zij het product gaan repareren.

De technologie achter GORE-TEX motorjassen

Het Gore-Tex membraan is een extreem dun laagje opgerekt PTFE (polytetrafluoroethyleen) en het bevat meer dan 1,4 miljard poriën per vierkante centimeter. Deze poriën vormen de basis van de unieke eigenschappen van Gore-Tex. Dat is dan ook meteen de reden dat het Goretex membraan helemaal waterdicht is. De poriën van het membraan zijn 700 keer groter dan een waterdampmolecule waardoor transpiratievocht er gemakkelijk doorheen kan. Om precies deze reden is het zo dat Goretex motorjassen ademen als geen ander. Wil jij graag ook helemaal droog op reis? Koop dan een een GORE-TEX motorjas.

Jouw nieuwe GORE-TEX motorjas kopen, online of in de winkel bij Voordeelhelmen

Een nieuwe Gore-Tex motorjas koop je natuurlijk in onze motorkleding webshop, of in één van onze winkels. Heb je een goretex jas bestel die even te krap zit, of juist te ruim? Geen probleem. Producten met een waarde van boven de €200 mogen gratis terug gestuurd worden. Wij hanteren ook een 100 dagen retourrecht zodat je genoeg tijd hebt om thuis op je gemak alles goed te passen. Koop jouw nieuwe goretex motorkleding dus bij Voordeelhelmen voor de beste prijs, service en het beste advies.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact