Motorsloten

Bij ons vind je motorsloten van onder andere Abus, Luma en Oxford. Voor de verzekering van je motor is het vaak verplicht om een ART-goedgekeurd motorslot te kopen. Let er bij de aankoop dus goed op hoeveel sterren het motorslot heeft en welke eisen je verzekering stelt. Gebruik onze filters om te zoeken op een ART-categorie.

Producten 29-56 van 102

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

ART 3, 4 of 5 motorslot?

Er is niets vervelender dan dat je motor of scooter gestolen wordt. Wij adviseren om je scooter of motor altijd goed op slot te zetten met een ART slot. Bij Voordeelhelmen.nl vind je diverse sloten met het ART-keurmerk. Dit keurmerk geeft met sterren aan in welke mate het slot jouw tweewieler beveiligt tegen mogelijk diefstal. De categorieën 1 tot en met 5 geven de preventiewaarden van het slot aan. Hieronder kun jij aflezen welke categorie van toepassing is op jouw leefgebied:

  • Categorie 1: Voor plaatsen met een minimaal diefstal risico
  • Categorie 2: Voor als je motor of scooter langere tijd onbeheerd blijft
  • Categorie 3: Voor plaatsen waar het diefstalrisico hoog is
  • Categorie 4 en 5: Voor een omgeving waar de hoogste kans op diefstal is.

Bekijk voor het kopen van een ART-slot welke categorie op jouw omgeving en situatie van toepassing is. Het is in verband met je verzekering overigens ook van belang het juiste slot te kopen. Verzekeraars eisen namelijk vaak dat je scooter of motor met een minimaal aantal sterren beveiligd is. In het geval van vervoersmiddelen in de categorie ‘motorfietsen’ zal je sowieso moeten denken aan een slot uit de categorie 4 of 5. Lees je polisvoorwaarden erop na, om er zeker van te zijn dat je het goede slot aanschaft.

Geteste ART motorsloten

ART sloten worden getest door de onafhankelijke onderzoeksorganisatie TNO te Helmond. De motorsloten ondergaan diverse proeven en krijgen pas het keurmerk toekend als ze alle tests positief hebben doorstaan. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief ART slot koopt, waarmee je jouw motor of scooter op gedegen wijze kunt vastzetten.

Merken motorsloten

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen