Caberg Jet Uptown Mattblack

Waardering:
80 % of 100
Normale prijs € 149,95 Vanaf € 134,96
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
16CAB0019

Beschrijving Caberg Jet Uptown Mattblack

Met de Caberg Jet Uptown ben jij helemaal de baas in de stad. Vizier open, zonnebril op of maak gebruik van het interne zonnevizier en lekker genieten van alles om je heen. De polycarbonaat buitenschaal komt in 2 verschillende maten, dus wanneer je een klein hoofd hebt, hoef je niet rond te rijden in een onnodig grote helm. Deze jethelm komt in diverse prints en kleurstellingen, dus er past er vast wel een bij jou én je motor of scooter. Geen zin in het opgesloten gevoel van een integraalhelm? Dan is de Caberg Uptown jet helm iets voor jou.

Het ventilatie systeem van de Uptown jethelm bestaat uit twee luchtinlaten aan de voorkant en luchtuitlaten aan de achterkant. Hierdoor ben je tijdens de heetste dagen verzekerd van een heerlijk koel hoofd.

De complete binnenvoering van de Caberg Jet Uptown is verwijderbaar en daardoor te wassen. Het materiaal bestaat uit hoog zweet absorberend materiaal zodat je hoofd altijd heerlijk droog en fris blijft tijdens het rijden. Geen Niagara watervallen van zweet die langs je gezicht stromen tijdens de zomer.

Deze Uptown jet helm van Caberg is uitgerust met een DVT (Double Visor Tech) systeem waarmee je in elk weertype veilig kunt rijden. Het geïntegreerde krasbestendige zonnevizier beschermt je tegen de zon en het heldere eveneens krasbestendige vizier beschermt je hiernaast tegen de regen en wind. Het vizier is voorbereid op een extra breed pinlock om condensvorming aan een groot gedeelte van de binnenkant van je vizier tegen te gaan. Deze is los verkrijgbaar.

Verder is deze jet helm voorzien van een Microlock snelsluiting en een ring om deze topper veilig vast te maken aan je motor of scooter, mocht je even relaxed een terrasje willen pakken.

De Caberg Jet Uptown is speciaal voorbereid op het los verkrijgbare Caberg Just Speak S communicatiesyteem. Op verzoek bouwen wij dit kosteloos voor je in.

Wij zijn officieel dealer van Caberg. Je kunt bij ons terecht voor de service die je bij een merkdealer verwacht. Heb je vragen of wil je advies, bel of mail ons gerust. Langskomen in onze showroom kan ook. Wil je een specifieke helm komen passen, geef dit even van tevoren aan, dan leggen we deze voor je apart.

Jet Uptown eigenschappen

  • Polycarbonaat buitenschaal
  • 2 maten buitenschaal
  • Krasbestendig lang vizier
  • Vizier is pinlock voorbereid (niet meegeleverd)
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Goede interne luchtcirculatie
  • Uitneem- en wasbare zweet absorberende binnenvoering
  • Speciale randjes beschermen tegen regen
  • Ring om helm vast te maken aan motor of scooter
  • Voorbereid op het Caberg Just Speak S communicatiesyteem
  • Microlock snelsluiting
  • ECE 22.05 goedgekeurd voor motor/scooter/bromfiets

Caberg Jet Uptown specs

Meer informatie
Merk Caberg helmen
Model Jet Uptown
Kleurstelling Mattblack
Categorie Jethelmen
Pinlock Voorbereid
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Caberg Jet Uptown Mattblack reviews

Caberg Jethelmen maatbepaling

Hoofdomtrek meten
Meet de omtrek van je hoofd door een meetlint rondom je hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe een aantal metingen op diverse hoogtes om zeker te zijn van de maximale omtrek. Kijk vervolgens bij de helm welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kun je contact opnemen met op onze klantenservice. Een niet goed passende helm mag geruild worden.

helmmaat bepalen
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen