Booster Heavy Duty black 101

Vanaf € 24,95
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
15BOO0061
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Booster Heavy Duty black 101

Je hebt misschien wel de vetste motorlaarzen die er zijn, alleen zijn deze niet helemaal waterdicht. Je vindt het erg vervelend dat je voeten tijdens het rijden door de regen alsnog nat worden en bent op zoek naar een oplossing. Wil je niet teveel geld uitgeven aan nieuwe motorlaarzen die wel waterbestendig zijn, maar toch droge voeten houden, dan is zijn de Booster Heavy Duty regen (over)laarzen echt iets voor jou! Een goede oplossing om je voeten tijdens de regen alsnog droog te houden!

Booster heeft een groot assortiment motorartikelen. Booster levert onder andere de volgende artikelen: motorkleding, motorlaarzen, motorhandsschoenen en motoraccessoires. Booster focust zich op de consument door een goede prijs-kwaliteit verhouding te hanteren.

Heavy Duty eigenschappen

  • Regenoverlaars
  • voorzien van harde zool
  • Extra grip

Booster Heavy Duty specs

Meer informatie
Merk Booster
Model Heavy Duty
Kleurstelling black 101
Categorie Regenkleding
Regenvoering Geen regenvoering
Warmtevoering Geen warmtevoering
Sexe Man, Unisex

Booster Heavy Duty black 101 reviews

Booster Regenkleding maatbepaling

motorkleding maat opnemen

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de hierboven afgebeelde tekening staat 'Chest width' voor 'Omvang borst', 'Waist width' voor 'Omvang middel', 'Hip width' voor 'Omvang heupen' en 'Inseam width' voor 'Binnenbeen lengte'. Dit correspondeert met de onderstaande maattabellen, de hierbij vermelde maten zijn in centimeters.

 

maattabel Macna kleding
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact