PILOT: Tweedehands motorkleding kopen bij VoordeelHelmen Zwaagdijk

Tweedehands motorkleding kopen bij VoordeelHelmen Zwaagdijk

Een motoroutfit kan een flinke uitgave zijn. Vaak begint het bij een goede motorhelmen, maar dan heb je ook nog een jas, broek, handschoenen en laarzen nodig! Speciaal voor de beginnende rijders en (bij)rijders die niet vaak opstappen bieden wij vanaf heden tweedehands motorkleding aan in onze winkel in Zwaagdijk als pilot. Hiermee willen wij graag een groter publiek aanspreken én ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

Verkoop jouw oude motorkleding

Heb jij al een tijdje motorkleding op Marktplaats staan, maar wil de verkoop ervan nog niet lukken? Of dreigt jouw knappe motorkleding stil te komen hangen in de kast? Wil jij andere motorrijders helpen aan een goedkope motoruitrusting? Geef je motorkleding een tweede leven door het bij ons in te leveren en ontvang een tegoedbon op het moment dat het verkocht wordt!

Misschien is het geen verrassing, maar wij kopen en verkopen geen tweedehands motorhelmen. Het is voor ons niet of nauwelijks mogelijk om te zien of een helm al eerder een klap heeft opgevangen waardoor de werking van de binnenschaal (ook wel “kreukelzone”) onvoldoende is geworden. Om deze reden raden wij het kopen van tweedehands helmen te allen tijde af.

Steun goede doelen samen met VoordeelHelmen

Niet alleen willen we met onze kringloop afdeling samen aan een duurzamere wereld werken, maar wij doneren ook bij elke verkoop 20% van de opbrengst aan een goed doel. De goede doelen die wij uitgekozen hebben zijn The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) en het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

De Distinguished Gentleman’s Ride zet zich wereldwijd in voor onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen. Zij staan onder andere bekend om hun internationale motorrit met klassieke en vintage motoren. KWF werkt op 3 manieren aan het waar maken van haar missie: Het financieren en faciliteren van kankeronderzoek, het beïnvloeden van beleid en natuurlijk ook het delen van kennis. Koop of verkoop jij motorkleding via onze kringloopafdeling? Dan steun je automatisch bovenstaande doelen, waarvoor onze grote dank.

Zo werkt verkopen:

  • Jij levert de kleding in, wij verkopen het voor je!
  • Draag bij aan een duurzame wereld.
  • 20% van de opbrengst gaat naar een goed doel.
  • Als jouw kleding verkocht wordt ontvang je een VoordeelHelmen Zwaagdijk tegoedbon t.w.v. 50% van de opbrengst voor jouw nieuwe gear.

Zo werkt kopen:

  • Motorkleding kopen vanaf €15,-!
  • De kleding is in nette staat en gecontroleerd door onze specialisten.
  • Draag bij aan een duurzame wereld.
  • Je hoeft internet niet af te struinen, wij bieden alles op één plek.

Spelregels

Wij accepteren op dit moment alleen tweedehands motorkleding in onze winkel in Zwaagdijk. De kleding moet in goede, nette staat zijn en compleet met eventuele accessoires (zoals bijvoorbeeld de protectoren).

De producten die wij verkopen zijn gecontroleerd door onze specialisten op het gebied van veiligheid. Echter, is het aankopen van tweedehands motorkleding altijd op eigen risico. De kledingstukken worden aangeboden in nette staat voor scherpe prijzen en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Wij kunnen daarom geen garantie verlenen na de verkoop.

2024-01-31 15:45:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen