Beon B108 Custom Matt Zwart

Vanaf € 109,90
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
22BEO0004
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Beon B108 Custom Matt Zwart

De B108 Custom van Beon heeft een stoere en klassieke uitstraling. Deze jethelm bevat een lang buitenvizier, iets wat ideaal is voor gebruik met slechter weer. Dankzij het stevige scherm blijft de wind en regen te allen tijde uit jouw gezicht en ogen. Wat ook ideaal is, is het geïntegreerde zonnevizier – perfect voor gebruik met zonnig weer en ook heel makkelijk te bedienen. Voor het geld hoef je het ook zeker niet te laten, aangezien de prijs-kwaliteitverhouding van deze helm hoogt ligt.

Maatvoering, goede pasvorm en zachte binnen voering

De Beon B108 Custom helm valt goed op maat, je kunt dus jouw eigen maat aanhouden bij het bestellen. De pasvorm van deze scooterhelm is te omschrijven als ovaal-rond. Om de pasvorm verder te complimenteren heeft de Beon B108 Custom een fijne, zachte binnen voering met zwarte kleur. De binnen voering is makkelijk schoon te maken met een natte doek.

Past de Beon B108 CUSTOM in mijn buddyseat?

De Beon B108 Custom scooterhelm heeft een relatief kleine helmschaal, maar een vrij groot vizier. Hierdoor past de helm niet in alle gevallen dan even makkelijk onder de stoel van de scooter. Deze opbergruimte wordt ook wel een “buddyseat” genoemd.

Landelijke helmplicht vanaf 1 januari 2023

Volgens de Rijksoverheid vallen er jaarlijks nog altijd veel slachtoffers onder scooterrijders in het verkeer. Om die reden is het dan ook verplicht in Nederland om op de brom- en snorfiets een goedgekeurde helm te dragen. De Beon B108 Custom voldoet vanzelfsprekend aan de ECE keuringseis en is dus veilig bevonden voor gebruik op deze voertuigen. De helm is zelfs goedgekeurd voor het eventuele gebruik op de motorfiets. Maar, gezien de snelheid hierbij een stuk hoger ligt, raden we op een motorfiets altijd een motorhelm aan.

2 jaar garantie

Natuurlijk mag je verwachten van Beon dat de helmen dik in orde zijn qua kwaliteit. Om dit nog extra te garanderen komen helmen van het merk Beon met 2 jaar fabrieksgarantie. Ontstaat er dus onverhoopt een keer met normaal gebruik een probleem met jouw helm, neem dan contact op met onze klantenservice.

B108 eigenschappen

  • Polycarbonaat buitenschaal
  • Lang helder vizier
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Ratelsluiting
  • ECE gekeurd

Beon B108 specs

Meer informatie
Merk Beon
Model B108
Kleurstelling Custom Matt Zwart
Categorie Jethelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Nee
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Beon B108 Custom Matt Zwart reviews

Beon Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact