OGIO tassen

Al sinds 1987 is OGIO bezig met het maken van duurzame, sterke motortassen. Het Amerikaanse merk werkt samen met veel bekende motocrossers die blind vertrouwen op de kwaliteit en innovaties van OGIO. Het Amerikaanse merk werkt samen met veel bekende motocrossers die blind vertrouwen op de kwaliteit en innovaties van OGIO. Dankzij het comfort van de OGIO rugtassen wordt het gewicht prettig gebalanceerd, hierdoor merk je bijna niet dat je extra bagage meedraagt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Premium rugzakken en tassen van OGIO

Dat OGIO een kwaliteitsmerk is voel je aan alles, de motortassen zijn namelijk van zeer degelijke kwaliteit. Ook zijn er veel handige verstelmogelijkheden en sommige tassen bieden zelfs de mogelijkheid om een motorhelm gemakkelijk te bevestigen aan de tas. Voor de echt intensieve motortochten is het mogelijk om een hydrapack te installeren waarmee je onderweg water kan drinken, zo blijf je scherp en gehydrateerd.

Tijdens het motorrijden wil je natuurlijk alleen maar bezig zijn met de weg en jouw eigen motorfiets, het meedragen van bagage mag jouw rit en focus niet belemmeren. OGIO maakt daarom motortassen in allerlei soorten en maten: voor elke motorrijder is er een goede match te vinden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen