HJC RPHA 91

De HJC RPHA 91 is een premium motorhelm die ontworpen is voor rijders die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en prestaties. Deze helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over een aerodynamisch ontwerp dat zorgt voor een optimale luchtstroom en minder windgeruis tijdens het rijden. De RPHA 91 is ook voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en een Pinlock-lens om condensvorming te voorkomen. Daarnaast heeft de helm een uitneembare en wasbare binnenvoering voor een frisse en hygiënische pasvorm.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Eigenschappen HJC RHPA 91

  • De RPHA 91 heeft een aerodynamisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs bij hoge snelheden. De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, wat zorgt voor een frisse en hygiënische helm.
  • De helm heeft een geïntegreerd zonnevizier dat eenvoudig kan worden bediend met een handige hendel aan de zijkant van de helm.
  • De RPHA 91 heeft een Pinlock-lens die condensvorming voorkomt en het zicht verbetert tijdens het rijden in vochtige omstandigheden.
  • De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een carbon-glasvezel composiet, die zorgen voor een lichtgewicht en duurzame helm.
  • Het aerodynamische ontwerp van de helm zorgt voor een optimale luchtstroom, waardoor de helm minder windgeruis produceert en de rijervaring comfortabeler wordt.
  • De RPHA 91 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder ECE en DOT, en biedt uitstekende bescherming in geval van een ongeluk.
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen