GMS motorkleding

Het Duitse motorkleding merk GMS bestaat inmiddels alweer bijna 50 jaar. In eerste instantie droeg het merk de naam “GERMAS”, zij maakten vooral niergordels en nekwarmers – maar al snel kwamen hier motorjassen, motorbroeken en andere veilige motorkleding bij. Sinds begin 2020 draagt het merk de naam GMS en heeft het een sterke, jonge uitstraling. GMS hanteert maatvoeringen tot wel 12XL, iets wat bij veel merken niet mogelijk is.

Producten 29-46 van 46

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Veilig de weg op met de motorkleding van GMS

De veilige, modieuze kleding van GMS zit al sinds 2021 in de collectie van VoordeelHelmen. De kleding is snel te herkennen aan de casual uitstraling en de vriendelijke prijzen. Voor de textiele motorjassen gebruikt GMS voornamelijk de slijtvaste polyester stoffen van GERMADURA. Als het gaat om de city en urban motorkleding, dan wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van Cordura® denim, Kevlar® en nog meer aramide stoffen. Uiteraard is de motorkleding van GMS gekeurd volgens de CE norm en worden en strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd om zo de veiligheid van de producten te waarborgen.

GMS motorkleding kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben jij op zoek naar motorkleding van GMS? Dat vind je uiteraard bij VoordeelHelmen! Wij bieden alle service en gemakken die je maar zou kunnen wensen, ook als het bijvoorbeeld gaat om garantie op GMS motorkleding. Ontvang je graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van jouw nieuwe outfit? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorkleding online besteld, maar is de maat bijvoorbeeld niet goed? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je de kleding ook binnen 100 dagen helemaal gratis retourneren. Bestel nu jouw nieuwe GMS motorkleding bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen