Beschrijving Macna Hoodini Blue 580

De nieuwe Macna Hoodini is een fijne zomerjas met een urban look voor motorrijders die goed beschermd de weg op willen gaan.

Dankzij de mesh lining heb je een overvloed aan ventilatie om de warme zomermaanden door te komen. Safe Tech CE-protectie op de schouders en ellebogen beschermen je tegen een eventuele glijpartij en je kan ook nog eventueel een rugbeschermer installeren. De Macna Hoodini heeft een afritsbare capuchon en een short connection zipper waarmee je de jas aan een broek kan ritsen voor meer veiligheid.

Motorrijden is uitkijken naar de ervaringen die je gaat hebben. Niet wetende wat er gaat gebeuren, zin hebben in die ene geweldige bocht. Macna weet dat deze emotie, dit genot van het motorrijden, extreem belangrijk is. Dit bedrijf probeert deze ervaring te optimaliseren en ontwikkelt motor accessoires die elke rit verbeter en intenser maken. Bovendien is Macna ook altijd goed geprijsd.

Hoodini eigenschappen

Lining

  • Mesh lining

Safety

  • Voorbereid voor een CE-rugbeschermer
  • Safe Tech CE-protectie op de schouders en ellebogen

Comfort

  • Riemlus
  • Afneembare capuchon
  • Short connection zipper
  • Wind doordringbare stretch panelen

Macna Hoodini specs

Meer informatie
Merk Macna
Model Hoodini
Kleurstelling Blue 580
Categorie Motorhoodies
Regenvoering Geen regenvoering
Warmtevoering Geen warmtevoering
Sexe Man, Unisex

Macna Hoodini Blue 580 reviews

Macna Motorhoodies maatbepaling

motorkleding maat opnemen

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de hierboven afgebeelde tekening staat 'Chest width' voor 'Omvang borst', 'Waist width' voor 'Omvang middel', 'Hip width' voor 'Omvang heupen' en 'Inseam width' voor 'Binnenbeen lengte'. Dit correspondeert met de onderstaande maattabellen, de hierbij vermelde maten zijn in centimeters.

 

maattabel Macna kleding
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact