AGV Rossi replica helm 'Sweet Home Misano' nu te bestellen bij Voordeelhelmen

Twee keer per jaar brengt Valentino Rossi een speciale helm uit. Een keer is dat voor de MotoGP race in Misano en een keer voor de race in Mugello. Van deze bijzondere helmen wordt altijd een replica gemaakt, die met een exclusieve oplage door AGV geproduceerd wordt voor de echte Rossi-fans.

AGV Pista GP R Sweet Home Misano - The Blues Brothers

De meest recente creatie van The Doctor is de Misano 2016 editie: 'Sweet Home Misano' Blues Brothers AGV Pista GP R. Het ontwerp is gebaseerd op de favoriete film van Rossi; The Blues Brothers. Samen met zijn beste vriend Alessio Salucci (Uccio) staan zij verkleed als de karakters uit de film Dan Aykroyd en John Belushi afgebeeld. Aan de zijkanten van de helm is de befaamde Amerikaanse politieauto (Bluesmobile) uit de film te zien. Deze verwijst naar te titelsong van de film: Sweet Home Chicago. De helm is ontworpen door Aldo Drudi, de rechterhand van Rossi als het gaat om design en logo's. 

De Misano 2016 editie is beschikbaar als AGV Pista GP R. De Pista GP R is de meest hardcore racehelm in de collectie van AGV. De Pista GP R is de opvolger van de Pista GP. De helm heeft een volledig carbon buitenschaal, een in de MotoGP ontwikkeld ventilatiesysteem, een ge?ntegreerd drinkmechanisme en 4,5mm dik vizier voor optimale bescherming. Uiteraard is de helm geoptimaliseerd voor cicruitgebruik, waardoor aerodynamica en pasvorm subliem zijn. Volgens AGV zelf is dit de meest beschermende helm die de Italiaanse fabrikant ooit ontwikkeld heeft. Alle specificaties van de Sweet Home Misano lees je op de productpagina.

Beschikbaarheid

Deze Rossi replica helm is nu te reserveren op Voordeelhelmen.nl. Wereldwijd wordt de helm met een exclusieve oplage van slechts 2500 stuks geproduceerd. Vanaf mei 2017 wordt de helm officieel leverbaar, als je hem nu vast besteld ben jij straks de eerste die 'm in huis heeft. 

Ben je fan van Rossi helmen? We hebben een speciale mailing waarin we jou als eerste op de hoogte stellen van de nieuwste modellen en het laatste Rossi nieuws. Schrijf je hieronder in.

AGV Rossi helmen - Als eerste op de hoogte
* verplicht veld
 
2020-10-30 14:41:28
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen