GORE-TEX motorlaarzen

Wil jij jouw all-weather motorpak helemaal afmaken? Dan zijn GORETEX motorlaarzen daarbij absoluut onmisbaar. Gore tex is het allerbeste waterdichte membraan dat er bestaat. Het zit dan ook niet voor niets in high performance motorkleding en motor laarzen verwerkt. Waar een ‘normale’ waterdichte motorlaars bij warm weer nogal onprettig kan gaan aanvoelen is het Gore-Tex membraan zeer goed ademend. Met Gore-Tex motorlaarzen krijg je hierdoor veel minder snel last van zweetvoeten en houd je dus ten alle tijden je voeten droog.

Producten 29-42 van 42

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Motorlaarzen met waterdicht GORE TEX membraan

Motorlaarzen met een Goretex membraan zijn volledig waterdicht. Dit speciale GORE TEX membraan is een bijzonder dun opgerekt laagje PTFE, het membraan bevat meer de 1,4 miljard poriën per vierkante centimeter. De hele techniek achter dit membraan in simpel Nederlands is dat een regendruppel niet door de microscopische poriën heen komt, maar dat een waterdamp molecule van het transpireren er wél doorheen kan. Water vanaf de buitenkant wordt dus tegen gehouden terwijl transpiratiezweet vrijgelaten wordt. Om deze reden ademen GORETEX laarzen als geen ander.

Dit soort motorlaarzen zijn ideaal voor de rijder die veel op en neer naar het werk rijdt, of zelfs de wereld over gaat met de motor. Uiteraard kun je de laarzen combineren met andere GORE TEX motorkleding om te zorgen dat je het helemaal droog houdt tot je aankomt op je bestemming. Natuurlijk verkopen wij ook GORE-TEX motorlaarzen voor dames.

GORETEX motorlaarzen kopen: online bij Voordeelhelmen of in de winkel

Koop jouw nieuwe Gore Tex motorlaarzen online bij ons in de webshop, of kom langs in onze winkel in Amsterdam. Bij ons kom je voor de beste prijs, het beste advies en natuurlijk ook de beste service. Zitten de laarzen die je hebt besteld niet lekker? Zijn ze toch te krap? Maak je geen zorgen! Bij ons krijg je 100 dagen de tijd om jouw bestelling terug te sturen. Als jouw product een waarde van €200 of meer heeft, dan mag je de bestelling zelfs gratis retourneren. Wacht dus niet langer en bestel jouw Gore-Tex motorlaarzen nu bij Voordeelhelmen!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen