Adventure motorlaarzen

Adventure motorlaarzen zijn vergelijkbaar met tourlaarzen. Het grote verschil zit hem in de uiterlijke kenmerken, zoals een hogere schacht vanwege de scheenbeenprotectie, sterkere sluitingen en een robuust uiterlijk. Bekijk direct onze collectie.

Producten 29-56 van 57

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat kenmerkt adventure motorlaarzen?

Adventure motorlaarzen kenmerken zich door extra protectie en een robuust uiterlijk. Ze zijn vaak wat hoger dan reguliere motorlaarzen. Dit komt omdat adventure motorlaarzen ook goed je scheenbeen beschermen. Ze zijn daarnaast ook waterdicht en beschikken over een hele sterke zool.

Je hoeft niet per se op een adventure of enduro motor te rijden om zulk soort laarzen te dragen. Over het algemeen zou je adventure motorlaarzen ook onder het kopje tourlaarzen kunnen scharen, maar dan nóg steviger en met meer optische protectoren.

Bekijk onze complete collectie motorlaarzen

Je juiste setje niet gevonden? Bekijk dan onze uitgebreide selectie motorlaarzen. Of je nu op zoek bent naar laarzen voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro stijl, kleine of grote maat, wij hebben het. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen