Rev'it motorjassen

Als je op zoek bent naar een nieuwe motorjas, zit je goed met de motorjassen van REV’IT. De collectie van Voordeelhelmen biedt voor elk wat wils. Van 100% waterdichte directlaminaat jassen zoals de Poseidon 2 voor de stoere rijders, tot stijlvolle doorwaai jassen zoals de Eclipse. Bekijk snel de collectie.

Producten 113-140 van 287

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Assortiment motorjassen van REV’IT

Het assortiment van REV’IT motorkleding omvat verschillende motorjassen, waaronder sportieve leren en textielen jassen, evenals lichte doorwaai jassen voor warme zomerdagen. Voor avontuurlijke motorrijders hebben we zowel 3-laags jassen als volledig waterdichte gelamineerde GORE-TEX motorjassen. Alle REV’IT jassen zijn uitgerust met SeeSmart of SeeFlex impactbescherming op de schouders en ellebogen. Bovendien zijn alle REV’IT motorjassen uit te breiden met de SEESOFT CE level 2 rugprotector voor een upgrade van het protectieniveau.

Directlaminaat REV’IT motorjassen hebben een waterdicht membraan met ademende functie dat vastgeplakt zit tegen de slijtvaste buitenlaag van de jas. 3-laags jassen hebben een los waterdicht membraan, waardoor je de jas beter kunt laten doorwaaien bij warmer weer. Doorwaai jassen hebben over het algemeen geen regenvoering en zijn vaak gemaakt van een soort gaas (mesh) materiaal, wat zorgt voor optimale luchtdoorlaat.

De voordelen van een REV’IT motorjas

Een REV’IT motorjas biedt diverse voordelen die belangrijk zijn voor elke motorrijder:

  • Bescherming tegen weersinvloeden. Ongeacht de weersomstandigheden houdt een goede motorjas je comfortabel en beschermd tegen regen, wind en andere elementen.
  • Impactbescherming op schouders en ellebogen. REV’IT motorjassen zijn uitgerust met geavanceerde impactbescherming op kwetsbare gebieden, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid tijdens het rijden.
  • Mogelijkheid tot upgraden van het protectieniveau. Door de optie om SEESOFT CE level 2 rugprotector toe te voegen, kun je het beschermingsniveau van je motorjas verhogen.
  • Comfort op warme dagen door doorwaai jassen. Doorwaai jassen, zoals de Eclipse, bieden optimaal comfort tijdens warme dagen dankzij hun lichte en ventilerende ontwerp.

Bekijk onze complete collectie motorjassen

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze complete collectie motorjassen. Je vindt bij ons motorjassen voor ieder seizoen, type motorrijder en in alle soorten en maten. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen bedenktijd en advies op maat. Wacht niet langer en bestel nu je motorkleding online of kom langs in een van winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen