Crosshelm

Een crosshelm is ideaal voor een motorcross of wanneer een crossmotor bezit. De helm beschermt jou maximaal bij een eventuele botsing of val. De crosshelmen die wij aanbieden zijn allemaal goedgekeurd volgens de Europese ECE-norm en hebben een ECE keurmerk.

Producten 29-56 van 108

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Crosshelm voor je crossmotor

Aan het crossen zitten, over het algemeen, meer risico’s verbonden dan bij het reguliere motorrijden. Zorg daarom dat jij altijd goed beschermd aan een cross begint en draag één van onze crosshelmen. Wij vinden dat veiligheid boven alles gaat en hechten dan ook veel waarde aan jouw veiligheid. Met een ECE-goedgekeurde helm van ons rijd jij altijd zo veilig mogelijk een motorcross uit. Extraatje is dat het dragen van een onze crosshelmen ook bescherming biedt tegen wind en kou.

Goedkope crosshelmen en veel accessoires

Wij bieden jou een ruim assortiment helmen van verschillende grote merken, zodat je zeker een crosshelm zal vinden die voldoet aan jouw eisen. Een crosshelm kopen bij ons is bovendien mogelijk tegen een gunstige prijs. Vaak hebben we zelfs speciale acties op onze helmen die de prijs nog interessanter voor je maken. Kijk dus snel op in onze webshop wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bij de aankoop van een crosshelm is het ook goed om na te denken over accessoires. Crosshelmen hebben over het algemeen bijvoorbeeld een open vizier. Een additioneel vizier of crossbril kopen is het overwegen waard. Daarnaast is het verstandig om bij een motorcross meer te beschermen dan alleen het hoofd. Een cross is spannend en leuk, maar moet vooral veilig zijn. In onze webshop vind je veel accessoires die geschikt zijn voor de motorcross en die zorgen voor een maximale bescherming.

Topmerken crosshelmen

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen