Caberg Xtrace Mattblack

Normale prijs € 199,95 Vanaf € 169,96
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
16CAB0028
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Caberg Xtrace Mattblack

Met de Caberg Xtrace integraalhelm kun je alle kanten op. Het is een mix van een integraalhelm en een enduro helm, met de voordelen van beide. Deze helm van Carberg is speciaal bedoeld voor street enduro rijders en off-road rijders. Maar dat had je misschien zelf al bedacht toen je de helm zag. Met de makkelijk te verwijderbare helmklep en vizier, kun je deze Xtrace helemaal naar jouw zin samenstellen. En dat zonder enige gereedschap.

De polycarbonaat buitenschaal van de Caberg Xtrace komt in 2 verschillende maten. Mensen met een kleiner hoofd hoeven hierdoor niet met een nodeloos grote helm rond te rijden. Deze multifunctionele helm is voorzien van een Microlock snelsluiting.

Deze Caberg Xtrace is voorzien van het Double Visor Tech (DVT) systeem, waarmee je in elk weertype veilig kunt rijden. Het heldere krasbestendig vizier beschermt je tegen de regen en / of wind en het geïntegreerde eveneens krasbestendige zonnevizier beschermt je tegen de zon. Je kunt het vizier nog uitrusten met de meegeleverde pinlock lens voor het verminderen of voorkomen van condensvorming aan de binnenkant van het vizier.

In deze Caberg Xtrace ben jij Mr. Cool. De drie brede luchtinlaten van de Xtrace zorgen voor verse lucht in de helm, welke prima met handschoenen in te stellen zijn. Bovenop de helm zorgen de twee ingangen voor verse lucht binnenin de helm, terwijl de luchtinlaat bij de kin zorgt voor luchtcirculatie achter het vizier. Hierdoor zal er minder snel condens optreden aan de binnenkant van het vizier. De luchtuitlaten aan de achterkant zorgen voor de afvoer van warme, gebruikte lucht.

De binnenvoering, gemaakt van anti-transpiratie materiaal, is uitneembaar en te wassen. De windstopper onder de kin en het adem schild zijn hiernaast ook verwijderbaar. Daarnaast helpt de uitstekende interne luchtcirculatie je hoofd heerlijk fris te houden.

Wij zijn officieel dealer van Caberg. Je kunt bij ons terecht voor de service die je bij een merkdealer verwacht. Heb je vragen of wil je advies, bel of mail ons gerust. Langskomen in onze showroom kan ook. Wil je een specifieke helm komen passen, geef dit even van tevoren aan, dan leggen we deze voor je apart.

Xtrace eigenschappen

 • Polycarbonaat buitenschaal
 • Buitenschaal in 2 maten
 • Krasbestendig vizier is pinlock voorbereid
 • Geïntegreerde krasbestendig zonnevizier
 • Speciale randjes voor bescherming tegen regen
 • Uitstekende interne luchtcirculatie
 • Uitneem- en wasbare binnenvoering
 • Zonder gereedschap te verwijderen peak (helmklep)
 • Neus bescherming te verwijderen zonder gereedschap
 • Verwijderbare windstopper
 • Microlock sluiting
 • ECE 22.05 gekeurd

Caberg Xtrace specs

Meer informatie
Merk Caberg
Model Xtrace
Kleurstelling Mattblack
Categorie Integraalhelmen
Pinlock Meegeleverd
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Caberg Xtrace Mattblack reviews

Caberg Integraalhelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact