Rukka RCT Ladies Trousers Ladies Black 990

Vanaf € 359,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
17RUK0032
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Rukka RCT Ladies Trousers Ladies Black 990

De Rukka RCT Lady Trousers is een nieuw gezicht in de Rukka familie en is een betaalbare motorbroek waarmee je vrijwel het hele jaar goed mee uit de voeten kan.

Deze motorbroek is gemaakt van zeer slijtvast Cordura 500 materiaal met daarachter een water- en winddicht Gore-Tex Z-liner membraan. De uitneembare binnenvoering geeft je de mogelijkheid om deze motorbroek ook te dragen buiten de wintermaanden om. Je schouders en ellebogen zijn beschermd dankzij de zeer stootbestendige D3O Air protectoren die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen. Het voordeel van deze nieuwe Air protectoren is dat deze nu geperforeerd zijn, hierdoor ventileert de broek beter zodat je minder last hebt van gezweet tijdens het rijden in warm weer.

Rukka Motorkleding staat bekend als het meest technologische en meest betrouwbare merk wat er op de markt te vinden is. Door de extreem hoge eisen die Rukka zichzelf stelt voor het produceren van hun producten kun je er altijd vanuit gaan dat de aankoop van een Rukka product een goede beslissing zal zijn. Met Rukka kies je voor kwaliteit.

RCT Ladies eigenschappen

Materiaal:

 • Abrasion-Resistant MC-aangenomen Cordura 500 shell fabric.Nylon en/of Polyester stof. Zeer sterk en goed bestand tegen wrijving. Scheurt dus niet snel en gaat lang mee.
 • Gore-Tex Z-liner membraan.Het membraan wordt tussen een lichte stof en een liner geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de jas ademend, wind en waterbestendig wordt. Verder geeft het meer vrijheid voor de producent om nieuwe foefjes in de jas te plaatsen.

Protectie:

 • Rukka D3O EVO Range CE-Rated Level 1 (EN 1621-1 2012).Ledemaatprotectie die speciaal voor vrouwen is ontworpen. De D3O partikels bewegen vrij wanneer de bewegingen van de gebruiker langzaam zijn. Dit zorgt ervoor dat het materiaal als voor je lichaam gemaakt aanvoelt. Bij een schok klikken alle D3O deeltjes samen om de energie van de klap te absorberen en te verspreiden waardoor de klap minder intens aan zal voelen. Hoe groter de impact is, hoe sterker de deeltjes samen klikken en hoe beter de bescherming is.

Specials:

 • Uitneembare thermische binnenvoering
 • Verstelmogelijkheden op de broekspijpen
 • Connection zipper op de broek
 • Voorbereid voor een bretels
 • 3M reflectie op de broekspijpen
 • Één broekzak

Rukka RCT Ladies specs

Meer informatie
MerkRukka
ModelRCT Ladies
KleurstellingTrousers Ladies Black 990
CategorieMotorbroeken
RegenvoeringNiet uitneembaar
WarmtevoeringUitneembaar
SexeVrouw

Rukka RCT Ladies Trousers Ladies Black 990 reviews

Rukka Motorbroeken maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

rukka maattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact