Rukka Realer

Stretchlaminaat! Dat is het kernwoord van de nieuwe Rukka Realer. En dat mag met recht uniek genoemd worden. Eigenlijk worden alle Rukka jassen in topmaterialen uitgevoerd. Meerdere lagen textiel en beschermende materialen maken dat Rukka kleding maximaal waterdicht en beschermend zijn, met als enige nadeel dat het een relatief stug wordt. De Rukka Realer combineert GORETEX Pro directlaminaat met een stretch outer shell maximale bescherming, met maximale flexibiliteit. We durven dit zeker revolutionair te noemen, want dit zijn we in de motorkleding nog niet tegengekomen.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat maakt de Rukka Realer uniek?

Even voor wie ‘directlaminaat’ niets zegt: het waterdichte en ademende membraan – in dit geval GORETEX PRO- zit tegen de buitenlaag aangeplakt (gelamineerd). Water wordt dus direct op de buitenlaag tegenhouden, en dringt niet door tot de binnenvoering. Bij regen wordt je jas dus minder nat, en dus minder zwaar en koud.

Als je de RUKKA Realer aantrekt voel je dat hij direct strakker om je lichaam zit, maar je houdt toch een prettige bewegingsvrijheid door het stretchmateriaal. Qua veiligheid wordt je niet in de steek gelaten: Armacor panelen op de ellebogen, schouders (en bij de broek op de knieën), Kevlar en Cordura textiel houden de jas bij elkaar. Diverse protectoren beschermen tegen een impact, en ook uniek aan deze jas is de nieuwe Chest Protector.

Een los te dragen met dons gevulde binnenjas en -broek voorzien in de nodige warmte tijdens koude tochten. Deze binnenkleding is voorzien van connector ritsen.

Wij zijn officieel Rukka Realer Dealer J

Specificaties

 • Gore-Tex Pro 3-laags stretchlaminaat. Hoogwaardig waterdicht en ademend membraan, dat tegen de buitenlaag van de jas gelamineerd zit. Uniek is de combinatie van GoreTex Pro en een stretchmateriaal.
 • Armacor technologie (Kevlar & Cordura). Je lichaam wordt perfect beschermd door deze twee-laagse technologie. Kevlar bestaat uit een zware, sterke stof die zeer waterbestendig en duurzaam is. Deze stof kan goed gebruikt worden voor de versteviging van kwetsbare gebieden. Cordura is een van de meest gerespecteerde merken als het gaat om producten die duurzaam, veelzijdig en betrouwbaar zijn. De Cordura AFT (Air Flow Technology) stof ademt zeer goed en is extreem sterk. Er komt geen water van buiten naar binnen maar uw transpiratie kan wel naar buiten worden weggevoerd. De combinatie van Kevlar & Cordura creëert en geheel dat goed beschermt, waterbestendig en duurzaam is.
 • Rukka D3O Air CE-rated Level 1 (EN 1621-1 2012) ledemaat protectie bij de schouders en ellebogen. De D3O protectoren bewegen vrij wanneer de bewegingen van de gebruiker langzaam zijn. Dit zorgt ervoor dat het materiaal als voor je lichaam gemaakt aanvoelt. Bij een schok klikken alle D3O deeltjes samen om de energie van de klap te absorberen en te verspreiden waardoor de klap minder intens aan zal voelen. Hoe groter de impact is, hoe sterker de deeltjes samen klikken en hoe beter de bescherming is.
 • Nieuw: D3O Air chestprotector
 • Special feature: een aanritsbare dons binnenvoering. Het binnenjack kan ook separaat gedragen worden als normaal jasje.
 • 3M Verbeterde Zichtbaarheid. Alle Rukka motoroutfits hebben een EN 471 element. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Het gaat verder ook zeer lang mee. De kleur zal geleidelijk veranderen door lang gebruik maar de zichtbaarheid zal immer hetzelfde blijven.
 • Antiglide systeem en AirCushion van Keprotec bij het zit gedeelte. Het Rukka Antiglide systeem zorgt ervoor dat je niet begint te glijden wanneer uw zadel of broek nat worden. De Keprotec AirCushion maakt langere tochten veel aangenamer. Je zit lekkerder en het verschil in temperatuur tussen het zadel en je eigen lichaam zal minder voelbaar zijn.
 • Outlast textiel: een warmte regulerende stof die tijdens hitte warmte afvoert, en tijdens kou juist warmte afgeeft.
 • Maat: De broek wordt aangeboden in drie verschillende maten. Kijk in de maattabel om te bepalen welke maat het beste voor jou is.
 • Licht, windproof en waterproof
 • Neopreen elastische GoreTexkraag
 • Waterproof GoreTex cuffs (manchetten onderaan de mouwen)
 • Broek heeft een rits waar een jas aan kan worden bevestigd
 • Taille sluiting met dubbele aanscherping
 • Ventilatie openingen bij de dijen
 • 2 waterbestendige zakken
 • 5 jaar garantie
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen