Voordeelhelmen motorkleding winkel

Snorscooterhelmen

Sinds april 2019 was het al verplicht om in Amsterdam een helm te dragen op de snorscooter, maar vanaf 1 januari 2023 geldt deze snorscooter helmplicht voor heel Nederland. Zo’n snorscooterhelm heeft een bepaalde certificering nodig om goedgekeurd te worden voor gebruik op de openbare weg. In het geval van de snorscooter moet een helm minimaal NTA 8776 óf ECE 22.05/22.06 gekeurd zijn. Op deze pagina vind je een aantal helmen die het meest geschikt zijn voor gebruik op de snorscooter. Ze zijn ontworpen om bestuurders tot een snelheid van ongeveer 50 km/h te beschermen.

Gaat jouw snorscooter qua snelheid harder? Dan kun je beter voor een motorhelm kiezen. Veel ongelukken gebeuren bij relatief lage snelheid omdat de meeste automobilisten druk met hun telefoons bezig zijn of met de radio zitten te spelen. Het spreekt dus voor zich dat het uitzoeken van een snorscooterhelm een serieuze zaak is, de kans op een ongeluk met dezelfde impact als iemand die op een motor zit is namelijk zeer vergelijkbaar.

De snorscooterhelm, fashion én veiligheid

Voor veel mensen is een snorscooterhelm een soort mode-item geworden. Natuurlijk is dat goed te begrijpen, want je wilt natuurlijk wel met een mooie helm op je Vespa scooter kunnen rijden. Precies om deze reden zijn er zogeheten fashionhelmen op de markt gebracht. Dit zijn trendy helmen voor snorscooters die luxe zijn afgewerkt en een comfortabele pasvorm hebben.

Snorscooterhelmen kopen bij VoordeelHelmen.nl

Waarom koop jij jouw nieuwe snorscooterhelm bij VoordeelHelmen.nl? Allereerst misschien wel omdat wij officieel merkdealer zijn van meer dan 100 kwaliteitsmerken. Dit houdt in dat wij je van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook wat betreft garantie. Ben je op zoek naar stijladvies? In onze winkels hebben wij een grote collectie snorscooterhelmen op voorraad. Koop je toch liever online? Bestellen bij VoordeelHelmen is 100% en zonder risico. Ben je niet helemaal tevreden of wil je je product ruilen tegen een andere maat? Wij hanteren een 100 dagen retourrecht en gratis retourneren voor producten boven de 200 euro.

Producten 1-28 van 51

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact