Rev’it! dealers

Wereldwijd zijn er ongeveer 900 officiële Rev’it! dealers, hiervan zitten er in Nederland ongeveer 50. Er zijn 3 verschillende soorten dealers van Rev’it! motorkleding. Namelijk de reguliere dealers, de Platinum dealers en de GORE-TEX® expert dealers.

Wat betekent het voor mij als klant dat Voordeelhelmen Platinum dealer is?

Als Platinum dealer van Rev’it hebben wij altijd de nieuwste collectie van het merk voldoende op voorraad, bij reguliere dealers zul je al gauw restanten van de oudere collectie tegenkomen. Ons personeel is getraind door Rev’it zelf om te zorgen dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en informatie. De service die wij bieden gaat natuurlijk verder dan bij een reguliere dealer, een voorbeeld hiervan is ons uitgebreide Rev’it garantietraject.

Rev'it platinum dealer logo

Voordeelhelmen is ook GORE-TEX® expert dealer

Voordeelhelmen is naast Platinum dealer ook nog eens GORE-TEX® expert dealer. Dit betekent dat wij een uitgebreider assortiment van GORE-TEX® motorkleding hebben dan een reguliere dealer, én is ons personeel uiteraard weer getraind door de vertegenwoordigers van Rev’it op het gebied van deze hoogwaardige motorkleding.

Rev'it GORE-TEX dealer logo

Online Rev’it! dealer met fysieke winkel

Wij van Voordeelhelmen zijn officiële Rev’it! dealer op het web, maar natuurlijk ook in onze winkel! Je kunt dus bij ons terecht om onze Rev’it! collectie te bekijken en te passen. Hebben wij het niet in huis? Dan kunnen we altijd kijken of we iets speciaal voor jou kunnen bestellen, uiteraard is dit vrijblijvend.

Rev’it! in Oss

Het bekende Nederlandse motorkleding merk Rev’it! is momenteel in Oss gevestigd in een pand bestaande uit 3600 vierkante meter aan kantoorruimte en 5400 vierkante meter magazijn. Hier worden alle ontwerpen van stoere motorkleding gemaakt, uitgewerkt en uitgestald in hun mooie showroom. Wegens succes zullen de helden van Rev’it! motorkleding eind 2019 gaan verhuizen naar een splinternieuw pand (ook in Oss), wij hebben er alle vertrouwen dat ze hier nóg meer inspiratie op zullen doen voor nieuwe vette motorspullen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen