Voordeelhelmen motorkleding winkel amsterdam

Shoei NXR 2 Prologue TC-1

Vanaf € 599,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
22SHO0034
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Shoei NXR 2 Prologue TC-1

De compacte Shoei NXR is een van de meest succesvolle Shoei helmen van dit moment. Het is letterlijk een van de parade paardjes van Shoei. Het is daarom ook geen verrassing dat er een Shoei NXR 2 op de markt komt. Nog meer verfijnd, nog meer afgestemd op de gebruiker.

Met de slogan “the Evolution of Perfection” wordt de nieuwe Shoei NXR 2 gepresenteerd aan de wereld. Omdat het proces van verbeteren een constante evolutie is volgens Shoei. Bij de nieuwe Shoei NXR 2 zijn technieken en technologieën tot het uiterste benut, gebruikmakend van Shoei’s ultramoderne windtunnelfaciliteit, een uitgebreid scala aan gepatenteerde materialen en de strengste kwaliteitsborgingspraktijken in de branche om de geheel nieuwe Shoei NXR 2 te ontwikkelen.

De Shoei NXR 2 heeft een verbeterde Aerodynamica en geluidsreducering. Dit heeft Shoei gerealiseerd door in hun eigen windtunnel de meest perfecte afstelling op dit moment mogelijk te creëren. De helm is zo gevormd dat deze nu als een warm mes door boter door de luchtstroom snijd. Wat een extra comfort oplevert voor je hoofd en nek.

In de windtunnel is ook nog een keer extra gekeken naar de combinatie van ventilatie en geluidsreducering. Waar Shoei al een van de meest stille helmen weet te produceren. Hebben ze met de nieuwe NXR 2 weer stappen gemaakt.

Ook op het gebied van veiligheid is de helm verder door ontwikkeld. De binnenvoering is verbeterd voor een betere schokabsorptie en verdeling van de schok. Maar ook de schaalmaat is verkleind. Ook door het ontbreken van een zonnevizier hebben ze de schaal nog meer kunnen reduceren. En hoe kleiner de schaal hoe lichter en natuurlijker de helm. En het extra grote CWR-F2 vizier, zorgt ervoor dat jij altijd goed zicht hebt, hoe je ook op de motor zit.

Kortom, het draait bij deze helm dus echt om de essentie van het rijden. Jij, je motor en je helm, zonder vertroebelende bijzaken. Een uitgebreid overzicht van de eigenschappen van deze helm vind je bij de productspecificaties.

NXR 2 eigenschappen

Buitenschaal

 • AIM multi-ply matrix composiet vezel buitenschaal
 • 4 maten buitenschaal (XXS-S / M / L / XL+XXL)
 • Geïntegreerde spoiler

Veiligheid

 • EPS binnenschaal in 7 maten
 • Verschillende dichtheden binnenschaal voor optimale schokabsorptie
 • DD kinriemsluiting
 • EQRS emergency removal wangstukken
 • ECE goedgekeurd

Ventilatie

 • Meervoudige ventilatie voor maximaal comfort
 • Kin- en voorhoofd intake
 • 4 outlets aan de achterzijde voor afvoering warme lucht

Comfort

 • 3D gevormde binnenvoering met MAX-DRY systeem 2
 • Uitneem- en wasbare binnenvoering
 • Geluidsreducerende oorpads

Vizier

 • Thermoplastisch aerodynamisch gevormd CWR-F2 vizier
 • Minimale invloed rijwind
 • Minimale vertekening
 • Pinlock anticondens meegeleverd

Shoei NXR 2 specs

Meer informatie
MerkShoei
ModelNXR 2
KleurstellingPrologue TC-1
CategorieIntegraalhelmen
PinlockMeegeleverd
ZonnevizierNee
TypegoedkeuringECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let opIndien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Shoei NXR 2 Prologue TC-1 reviews

Shoei Integraalhelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact