HJC FG-ST Mattblack

Normale prijs € 269,95 Vanaf € 188,97
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
17HJC0032
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving HJC FG-ST Mattblack

De HJC FG-ST is een integraalhelm met de eigenschappen van een race helm uit het hogere segment, maar dan met een vriendelijk prijskaartje. Motorrijden moet wel leuk blijven, vindt HJC gelukkig ook. Daarom een helm voor iedereen die wil genieten van een top helm, maar graag wat minder diep in de buidel tast. Wij voelen ons in ieder geval aangesproken.Deze heerlijke integraalhelm is door HJC zelf in haar windtunnel getest, dus je weet zeker dat je een helm aanschaft die ook bij hogere snelheden mooi stabiel blijft. En aangezien je hoofd in deze helm zit, rij je veel relaxter. De glasvezel buitenschaal komt in 2 verschillende maten, afhankelijk van je hoofdmaat. De binnenmaten lopen over het algemeen van XS tot XXL, afhankelijk van het type. Deze integraal topper wordt afgesloten met een uiterst veilige Dubbel-D sluiting, zoals deze ook op het circuit wordt gebruikt. De HJC FG-ST is prima geschikt voor brildragers.De HJC FG-ST is voorzien van een geïntegreerd zonnevizier, om je te verlossen van fijngeknepen ogen tijdens het rijden. Het vizier is heel eenvoudig en snel zonder gereedschap te verwisselen. Het vizier is pinlock voorbereid welke HJC ook nog eens voor je in de doos erbij heeft gestopt. Voor jou geen beslagen ruitje meer als het koud is buiten dankzij deze Max-Vision Pinlock. Het voordeel van een Max-Vision pinlock is dat deze verzonken ligt in het vizier voor beter zicht zonder hinderlijke randjes. Daarbij is hij ook groter, wat het zicht verder verbeterd.Wij zijn officieel dealer van HJC. Je kunt bij ons terecht voor de service die je bij een merkdealer verwacht. Heb je vragen of wil je advies, bel of mail ons gerust. Langskomen in onze showroom kan ook. Wil je een specifieke helm komen passen, geef dit even van tevoren aan, dan leggen we deze voor je apart.

FG-ST eigenschappen


 • Betaalbare pro-level supersporthelm

 • Glasvezel composiet helmschaal

 • 2 maten buitenschaal

 • Windtunnel getest

 • Geen lift en pendelneutraal, op elke snelheid

 • A.C.S. ventilatiesysteem

 • Max-Vision Pinlock anti-condens vizier

 • Geïntegreerd zonnevizier

 • Uitneem- en wasbare SilverCool binnenvoering

 • Geschikt voor brildragers

 • Dubbel-D sluiting.

 • Automatische viziervergrendeling

 • ECE goedgekeurd

HJC FG-ST specs

Meer informatie
Merk HJC
Model FG-ST
Kleurstelling Mattblack
Categorie Integraalhelmen
Pinlock Meegeleverd
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

HJC FG-ST Mattblack reviews

HJC Integraalhelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact