Daytona motorlaarzen

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Daytona Rainbow GTX black
  Daytona Rainbow GTX black
  Normale prijs € 239,95 Vanaf € 215,00
 2. Daytona Lady Pilot GTX black
  Daytona Lady Pilot GTX black
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 299,95 Vanaf € 269,00
 3. Daytona Spirit GTX black
  Daytona Spirit GTX black
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 329,95 Vanaf € 296,00
 4. Daytona Burdit XCR GTX black
  Daytona Burdit XCR GTX black
  Normale prijs € 329,95 Vanaf € 296,00
 5. Daytona Pro Rider GTX black
  Daytona Pro Rider GTX black
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 339,95 Vanaf € 305,00
 6. Daytona Highway GTX black
  Daytona Highway GTX black
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 349,95 Vanaf € 314,00
 7. Daytona M-Star GTX black
  Daytona M-Star GTX black
  Waardering:
  93%
  Normale prijs € 399,95 Vanaf € 359,00
 8. Daytona Lady Evoque GTX black
  Daytona Lady Evoque GTX black
  Waardering:
  93%
  Normale prijs € 399,95 Vanaf € 359,00
 9. Daytona Road Star GTX black
  Daytona Road Star GTX black
  Waardering:
  98%
  Normale prijs € 399,95 Vanaf € 359,00
 10. Daytona Travel Star GTX black
  Daytona Travel Star GTX black
  Normale prijs € 419,95 Vanaf € 377,00
 11. Daytona Traveller GTX black
  Daytona Traveller GTX black
  Waardering:
  93%
  Normale prijs € 419,95 Vanaf € 377,00
 12. Daytona Trans Open GTX black
  Daytona Trans Open GTX black
  Waardering:
  95%
  Normale prijs € 429,95 Vanaf € 386,00

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Daytona motorlaarzen hebben eigenlijk geen introductie nodig. Daytona motorlaarzen worden ook wel de ultieme motorlaarzen genoemd. In Eggenfelden, in het zuiden van Duitsland, maakt Daytona haar motorlaarzen bijna volledig met de hand! De pasvorm en comfort zijn legendarisch geworden en wanneer je eenmaal Daytona motorlaarzen om je voeten hebt gehad, wil je niks anders meer. Daytona motorlaarzen worden niet alleen maar gedragen op de normale wegen, maar ook op het circuit. Daytona is bijna een synoniem voor bescherming. Daytona levert Laarzen met een hoofdletter 'L'.
In tegenstelling tot veel andere merken, houdt Daytona bijna de gehele productie in eigen hand. Bijna 100 werknemers produceren ieder jaar ongeveer 60.000 motorlaarzen en dit gebeurt allemaal bij Daytona zelf. Daytona gebruikt alleen de beste materialen, welke in Duitsland worden bewerkt met behulp van de nieuwste technologieën. En dat is te zien aan de laarzen. Van de beste materialen met de hand gemaakte laarzen die uitblinken op het gebied van bescherming en draagcomfort tijdens het rijden én lopen. En dan zijn ze ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wie wil dat nou niet? De motorlaarzen van Daytona beschermen je voeten en enkels tegen het hete motorblok of de hete uitlaten tijdens het rijden of bij een ongeluk. Ook houden ze je voeten lekker warm tijdens langere ritten op koude dagen. Niemand houdt van met bevroren tenen en zeker motorrijders niet. Voor een volledig overzicht van alle merken motorlaarzen en motorschoenen in onze webshop, kun je even kijken op onze algemene motorlaarzen pagina. Alle onze motorschoenen en motorlaarzen vind je hier overzichtelijk bij elkaar en je kunt ze hier ook gemakkelijk met elkaar vergelijken. Kom je er niet uit? Heb je een vraag? Of speciale eisen? Neem dan even contact met ons op. Samen vinden we vast wel passende motorlaarzen of motorschoenen voor je.

Daytona motorlaarzen en motorschoenen vind je ook bij Voordeelhelmen

Daytona motorlaarzen en Daytona motorschoenen vind je uiteraard ook bij Voordeelhelmen.nl. Maar we hebben ook nog heel veel andere merken. We voorzien jou als motorrijder graag van een ruime keuze, de laagste prijs garantie én de mogelijkheid om je Daytona motorschoenen te komen passen bij ons in de showroom in Amsterdam. Wij geven je hoge kortingen, zowel online als in onze showroom, waardoor je goedkope Daytona motorlaarzen kunt vinden in onze webshop. Pas en vergelijk je liever eerst even je Daytona motorschoenen of motorlaarzen? Neem dan van tevoren even contact met ons op. Dan zorgen wij dat je Daytona motorschoenen of motorlaarzen klaar staan voor je in onze showroom. Daar heb je alle tijd om ze te passen en vragen te stellen. Natuurlijk kun je ook thuis vanaf de bank online je Daytona motorlaarzen bestellen. Onze webshop is namelijk dag en nacht open, dus je kunt zelf het handigste moment kiezen om je bestelling te doen. Voordeelhelmen heeft motorkleding weer leuk en voordelig gemaakt door een uitgebreide collectie, lage prijzen en nog veel meer interessante voordelen.

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN