GPA Aircraft Military orange

Normale prijs € 235,95 Vanaf € 199,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
252123
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving GPA Aircraft Military orange

De uitstraling van een pilotenhelm, de veiligheid van een motorhelm

De GPA Aircraft (ook wel “OSBE Aircraft”) helm heeft een ontzettend stoer en robuust uiterlijk dat overduidelijk geïnspireerd is op de pilotenhelm. Niet alleen is de helm uniek vanwege het uiterlijk, ook de dubbele vizieren zien we niet vaak op deze manier bij jethelmen. De helm heeft twee schuifjes bovenop waarmee je het heldere én donkere buitenvizier kunt bedienen, ideaal voor als je de helm met licht en donker, en door wind en wind gebruikt.

Een motorhelm die niet misstaat op de scooter of snorfiets

Deze GPA Aircraft helm is ontworpen voor gebruik op de motorfiets, dat kun je bijvoorbeeld zien aan de buitenschaal die wat verder doorloopt, de stevige vizieren (helder én donker) en de mogelijkheid tot het bevestigen van een mondstuk (los verkrijgbaar). Dat de helm bedoeld is voor op de motor wil nog niet zeggen dat deze niet goed te gebruiken is op de brom- of snorfiets, in tegendeel zelfs.

Past de GPA Aircraft in mijn buddyseat?

De GPA Aircraft is een motorhelm en heeft daarom een grotere helmschaal dan de gemiddelde scooterhelm. Hierdoor past de helm niet in alle gevallen even makkelijk onder de stoel van de scooter. Deze opbergruimte wordt ook wel een “buddyseat” genoemd.

Landelijke helmplicht vanaf 1 januari 2023

Volgens de Rijksoverheid vallen er jaarlijks nog altijd veel slachtoffers onder scooterrijders in het verkeer. Om die reden is het dan ook verplicht in Nederland om op de brom- en snorfiets een goedgekeurde helm te dragen. De OSBE Aircraft voldoet vanzelfsprekend aan de ECE keuringseis en is dus veilig bevonden voor gebruik op deze voertuigen. De helm is zelfs goedgekeurd voor het eventuele gebruik op de motorfiets. Maar, gezien de snelheid hierbij een stuk hoger ligt, raden we op een motorfiets altijd een motorhelm aan.

2 jaar garantie

Natuurlijk mag je verwachten van GPA dat de helmen dik in orde zijn qua kwaliteit. Om dit nog extra te garanderen komen helmen van het merk GPA met 2 jaar fabrieksgarantie. Ontstaat er dus onverhoopt een keer met normaal gebruik een probleem met jouw helm, neem dan contact op met onze klantenservice.

Aircraft eigenschappen

 • Polycarbonaat buitenschaal
 • Helder én donker vizier
 • Vizieren zijn makkelijk te bedienen
 • Snel-sluiting
 • Optioneel masker is los verkrijgbaar

GPA Aircraft specs

Meer informatie
Merk GPA
Model Aircraft
Kleurstelling Military oranje
Categorie Jethelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

GPA Aircraft Military orange reviews

GPA Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Andere kleuren
 1. Gpa Aircraft
  Gpa Aircraft
  Waardering:
  80%
  Normale prijs € 239,00 Vanaf € 198,00
 2. Gpa Aircraft Military Mat Green
  Gpa Aircraft Military Mat Green
  Normale prijs € 239,00 Vanaf € 198,00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact