MotoGirl motorkleding

MotoGirl is een Engels familiebedrijf dat is opgericht in 2015 met als doel: vrouwen van alle soorten en maten voorzien van veilige en goed zittende motorkleding. We hebben het dan met name over casual en urban motorkleding zoals motorjeans, motorleggings en modieuze dames motorjassen. Ondanks het feit dat de producten van MotoGirl nog niet zo heel lang op de markt zijn, wordt er flink geconcurreerd met andere grote merken en zijn de producten wereldwijd te koop. Uiteraard hebben wij de motorkleding van MotoGirl dus ook in onze collectie.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Casual dames motorkleding van MotoGirl

Bij de Britse fabrikant MotoGirl staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. De dames motorkleding wordt door vrouwen, voor vrouwen ontworpen. Daarbij wordt er natuurlijk goed gekeken naar de maatvoering en de pasvorm van de kleding. Qua protectie wordt er veel gebruik gemaakt van DuPont Kevlar®, oftewel een slijtvaste aramide laag op de kritieke impact zones. De protectiestukken op de knieën, heupen, elle bogen en schouders voldoen in alle gevallen aan de CE level 1 keuring, en in veel gevallen zelfs aan de level 2 eis.

Het grote voordeel van de casual motorkleding van MotoGirl is dat het in het dagelijkse leven en op het werk ook goed te dragen is. De kleding is zodanig onopvallend gemaakt dat niemand zal zien dat je net van de motor afgestapt bent. Zo kun je gewoon met jouw motorlegging en casual leren motorjas van MotoGirl ergens op een terrasje wat drinken, of binnen stappen op kantoor.

MotoGirl motorkleding kopen bij VoordeelHelmen.nl

Waarom zou jij je motorkleding bij VoordeelHelmen.nl kopen? Allereerst misschien wel omdat wij een officiële MotoGirl dealer zijn. Dit houdt in dat wij je van alle service en gemakken kunnen voorzien, ook op het gebied van garantie. Ben jij op zoek naar stijladvies? In onze winkels is er altijd genoeg motorkleding van het merk MotoGirl op voorraad, kom dus gerust langs om te passen. Koop je toch liever online? Bekijk de collectie dan hier op onze webshop en bestel jouw nieuwe kleding voor de beste prijs. Ben je niet tevreden of wil je graag ruilen tegen een andere maat? Wij hanteren een 100 dagen retourrecht en gratis retourneren voor producten boven de 200 euro.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen