Bell Moto-9 / Moto-9S

Bell heeft veel aandacht besteed aan de pasvorm en het comfort van de Moto 9-helm. De helm heeft een contourenvorm die goed aansluit op het hoofd van de rijder en een uitneembare en wasbare binnenvoering die zorgt voor een fris en comfortabel gevoel. Daarnaast is de helm voorzien van verstelbare wangkussens en een geïntegreerd magnetisch wangkussen waardoor het gemakkelijk is om de pasvorm aan te passen.

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over de Bell Moto-9

De Bell Moto-9 is ontworpen met veiligheid als prioriteit. De helm is gemaakt van een lichtgewicht maar duurzame composiethelmschaal die een uitstekende impactbescherming biedt. De Moto-9 voldoet aan de strenge veiligheidsnormen en is voorzien van een EPS-voering (Expanded Polystyrene) die energie absorbeert bij een impact. De Moto 9-helm is uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem om de rijder koel en comfortabel te houden tijdens het rijden. Het beschikt over meerdere inlaat- en uitlaatopeningen die zorgen voor een optimale luchtstroom en ventilatie, zelfs in warme omstandigheden.

Deze helm is voorzien van enkele innovatieve functies, zoals het Velocity Flow Ventilation-systeem dat de luchtstroom optimaliseert, de Magnefusion Emergency Removal System (MERS) die het verwijderen van de wangkussens vergemakkelijkt in geval van een noodgeval, en het geïntegreerde MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) voor extra bescherming tegen rotatiekrachten bij een impact.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen