Held motorkleding

De motorkleding van Held is sinds lange tijd welbekend in de wereld van de motorrijder. Held heeft meerdere prijzen gewonnen voor de kwaliteit en technologie van hun slijtvaste motorkleding. De Duitse fabrikant is ook een van de weinige partners van GORE-TEX, die het ademende membraan gebruikt in alle soorten motorkleding.

Producten 1-28 van 250

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Veilig de weg op met motorkleding van Held

In alle soorten motorkleding maakt Held gebruik van GORE-TEX, van textiele motorkleding tot motorhandschoenen en motorlaarzen. Held is ook een van de fabrikanten die kleding maakt met geïntegreerde airbagsystemen. Held gebruikt hiervoor de technologie van het Franse bedrijf IN&MOTION. Met deze airbag motorjassen willen Held en IN&MOTION de veiligheid van de motorijder naar een nóg hoger niveau tillen.

Held motorkleding kopen bij VoordeelHelmen.nl

Ben je op zoek naar motorkleding van Held? Dat vind je natuurlijk bij VoordeelHelmen! Wij bieden alle service en gemakken die je maar zou kunnen wensen, ook wat betreft garantie op Held motorkleding. Je vindt bij ons ook een uitgebreide collectie Held regenkleding. Naast hoogwaardige kleding voor de motor is er ook nog een collectie Held motorhelmen en Held motoraccessoires.

Wil je graag persoonlijk advies krijgen? Kom dan snel langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice. Heb je jouw nieuwe motorkleding online besteld, maar is de maat niet goed? Wij bieden gratis verzending op bijna alles, vanaf een productwaarde van €200 mag je de kleding ook binnen 100 dagen helemaal gratis retourneren. Bestel nu jouw nieuwe Held motorkleding bij ons online of kom langs in een van onze uitgebreide motorkleding en motorhelmen winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen